Tryck och reklam i Skara

Visitkort, kuvert, foldrar, broschyrer, affischer, banderoller, skyltar, studentskyltar, bildekor, fönsterdekor, dekaler och mässmaterial, ja listan över vår flexibla produktion kan göras hur lång som helst.
Det gick från kuvert till det mesta, låter ju lite konstigt men det är så resan sett ut de senaste 23 åren. Tryckeriet startades i ett garage våren 2001 med en kuverttryckpress. 4 år senare flyttades verksamheten till andra lokaler och ytterligare en tryckpress, avsedd för arktryck, installerades. Kort därefter införskaffades den första digitala tryckpressen. Vi lyckades att bibehålla utvecklingen av företaget och produktionen har hela tiden breddats med nya maskiner och produkter. 2012 hade vi till och med växt ur namnet Kuvär-Ett, så för att bättre beskriva företagets verksamhet lades namnet PrintRoom Sweden till. Idag har vi en modern digital maskinpark med maskiner från Xerox, Plockmatic, Epson, HP,  Summa, CWT och litet textiltryckeri för profilkläder och profilprodukter.

Du är hjärtligt välkommen till oss med frågor eller om du behöver hjälp med tryck, layout eller reklam.

Från idé till slutprodukt

Hos oss får du hjälp med dina tryck- och reklamsaker i precis den grad du själv önskar. Vill du ha hjälp med originalarbeten, skapa en ny logotyp till ditt nystartade företag eller bara ha hjälp med att trycka din folder? Kontakta oss så skall vi ge dig den hjälp du behöver. Vill du profilera din bil med en liten logo på bakskärmen, foliera hela bilen eller om du vill ha reklam på din lastbil så hjälper vi dig med det också. Är du kund hos oss behöver du ingen annan leverantör av tryck eller reklam.

Lite av vad vi kan hjälpa dig med

Digitaltryck är ett modernt, smart och kostnadeffektivt sätt att producera trycksaker som t.ex. visitkort, biljetter, affischer, informationsblad, broschyrer, foldrar, reklamutskick mm.

I våra storformatsprintrar tillverkar vi en stor variation av produkter, bl.a. banderoller, dekaler, klistermärken, tavlor, skyltar, bildekor, fönsterdekor, vepor, rollups, ritningar och mycket mycket mer.

Vi trycker även på kläder. Klicka på länkarna under för att se en del av vårt utbud. Hör av dig till oss om du har funderingar eller frågor om profilkläder eller yrkeskläder.

Clique
Clique Sportwear & Lifestyle
Cutter & Buck

Original och layout

För att skapa ett korrekt tryckfärdigt original eller en logotyp som kan användas till alla trycksaker krävs rätt programvara och spetskompetens.
Vi hjälper dig så blir det rätt från början.