KURS

 

Att få tiden att räcka till och prioritera kan vara en utmaning. I den här kursen får du stöd och coachning så att förändringen känns rätt, lättare och blir bestående.

Kursen är individuell och online  - består av sex avsnitt fördelade 1-2 ggr per vecka. Du får material hemskickat och kan utföra uppgiften i hemmet när du vill.  Efter varje avsnitt får du skriftlig coachning eller så väljer du  samta per telefon/ skype. Efter en tid sker två uppföljningar, när det är dags väljer du själv.

Coachning  sker löpande, enligt överenskommelse..  Syftet med coachningen är att  se ur flera perspektiv,  att få  förståelse för det du gör, att kunna följa planeringen och  få inspiration samt skapa nya ideer. 

Att få balans i vardagen  innebär att Du förhoppningsvis känner dig bättre, förbättrar hälsan, minskar stressen och får mer tid till det du vill... och framför allt så tar du bort det du inte vill hålla på med... blir effektivare och kanske "rikare" mm.

De olika avsnitten innehåller bl.a. dina uppgifter i vardagen - hemmet, arbetet/studier, vänner, fritid mm. Du börjar med en kartläggning och väljer därefter vilket område som är/känns mest aktuellt.

Kursen blir vad du vill  - vad är svårast/lättast - vi börjar med ett område och arbetar vidare... till slut har du en modell som du kan använda dig av inom flera olika sammanhang.

Priset: beror på val av coachning.  Du betalar in pengarna innan kursen startar.

Välkommen att höra av Dig för mer information innan kursstart.

Utsikt - röd ros Foton: K. Lundh