Kassasystem surfplatta. Kassasystem surfplatta. Kassasystem surfplatta. Kassasystem surfplatta. Kassasystem surfplatta. Kassasystem inlagd i 10" surfplatta med stabilt stativ som fixerar surfplattan. Ursäkta den dåliga bilden

Kassasystem inlagd i surfplatta  med blåtand ansluten kvittoskrivare som skriver ut ett kontant, swish kvitto. Kassakopplad betalterminal, inslagen i kassan skickas till betalterminalen, kunden anger sin pinkod köpet avslutas och kvittot skrivs ut på terminalen.  Kassasystem med molnbaserad kontrollenhet ansluten via WIFI eller 4G. Standard som är lämpligt för den stationära verksamheten med lösningar liksom varugrupper med underliggande artiklar.

 

  • STANDARD KASSAPROGRAM

  • Ha ett artikelsortiment med kategorier, artiklar och artikelvarianter.
  • Navigera bland kategorier och artiklar med hjälp av färg- eller bildknappar.
  • Ange rabattperioder på artiklarna.
  • Ange artikelnummer för streckkodsläsning.
  • Skapa artiklar med olika momssatser.
Stabilt stativ Stabilt stativ Stabilt stativ Stabilt stativ Stabilt stativ Stativet tillverkat av stål med en vacker finish, med justerbara gummistöd för justering av tjockleken på surfplattan.

Stativ tillverkat av stål med en vacker ytfinish i svart. Justerbara gummistöd för olika typer av surfplattor och mobiler.Användningssätt se bild. Finns endast i svart.

 

Star Micronics - mPOP10, Integrerad kompakt kassalåda, 57mm Thermoskrivare med kvittoklipp, ställ för surfplatta, svart. Kortterminal kassakopplad till mPOP 10 svarar för säkra kortbetalningar.

Star Micronics' mPOP, Mobile Point of Purchase är en kombination av kassalåda med integrerad Thermoskrivare för användning med surfplatta. Med både Bluetooth och USB ger denna kompakta och stilrena lösning för att använda en surfplatta som kassadator dig som kanske har en liten butik eller en mobil butik möjligheten till ett komplett system tillsammans med en surfplatta.

mPOP kombinerar en två tums kvittoskrivare med "Drop-In and Print" kvittoladdning och en kompakt kassalåda med fyr fack för sedlar och en justerbar kombination av sex eller åtta fack för mynt. Den dolda ytan under lådan ger extra säkerhet för större valörer av sedlar, kreditkortskvitton eller checkar. För ännu mer säkerhet får du med en låsanordning för att ingen ska kunna stjäla hela maskinen. För att utöka sitt användningsområde har mPOP även flera USB-portar för att koppla in extra enheter.

• Printer Metod: Direct Line Thermal Printing
• Print hastighet: 100mm/s
• Livstid kassalåda: 300k cykler
• Interface: Bluetooth 2.1 och USB

Mått(BxDxH): 308x300x100mm