Hej!

Välkommen till Konst Bajurs hemsida! På den här sidan kommer ni att få se en hel del av mina verk som jag skapat igenom åren och även kommer sidan uppdateras eftersom med nya verk jag skapar och som ni även kommer kunna få köpa och se på i framtida konst utställningar som även kommer informeras här på hemsidan. 

Jag som har hand om hemsidan och även är konstnären heter Viktor Johansson och jag valde just Konst Bajur som namn då Bajur härstämmar ifrån det gamla språket Jamska som har betydelsen lurifax eller gangster. Tycker personligen det är ett rätt roligt namn ifall jag kollar på mig själv hur jag utrycker mig i mina målningar och foton och hoppas att ni ska ha roligt och tycka det är intressant att kollla igenom bilderna som finns här! 

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

teckningens namn: Run from everybody

Info!

Här kommer lite information om hur jag arbetar!

När jag arbetar brukar jag måla med olika typer av pennor, oljefärger, akvarell och ibland även spreyfärger vid större projekt som t.ex på Österusnd skateboardhall.länk till deras instagram: https://www.instagram.com/osdbradklubb/.

Jag har även ett arbete som fortsätter några månader till med ett uf företag som gör tröjor som jag designar med mina teckningar mer info och bilder på tröjorna kan ni få på deras egna hemsida som ni hittar här: https://www.madtown.com.se

Hur jag tänker när jag gör ett verk är ofta beroende på hur jag känner och mår just nu för stunden och vilken typ av musik jag lyssnar på då musiken betyder en hel del hur mina verk blir i slutet när dom är färdiga. Jag gillar att expremtera med olika färger och kontraster till olika former i bilderna och försöker få till olika "scener" som jag vill att folk ska börja tänka och fundera över vad dom egentligen betyder. Ofta är det även lite samhälls kritik mot våld och hur folk behandlas av andra människor. Det kan även vara rena känslor som jag har under tiden jag målar så målandet är lite som att andas ut och tänka igenom olika saker med hjälp av ett papper och olika konst material för mig och det är en riktigt skön och härlig känsla då allting släpper efteråt. 

Det var lite hur en del utav mina arbeten ser ut och hur jag ser på min egna konst som jag gör och hoppas ni också ser det som spännande och intressant att kolla igenom och om det är något ni funderar över eller bara vill höra hur jag tänkt under ett speciellt verk så hör gärna av er så kommer jag att svara! 

finns även på instagram som https://www.instagram.com/viktorjohans/

Mail: viktor.martin.johansson@gmail.com

Mobil: 070:6030609

Kontakt 

om du vill och blir intresserad utav någon av mina verk och produkter eller vill samarbeta med mig så kan ni höra av till min mail adress (viktor.martin.johansson@gmail.com) eller ringa mig på (070-6030609) svarar alltid mellan 08:00-17:00! 

hoppas vi hörs av! 

Länkar till instagram och mina samarbetspartners hemsidor:

Mina egna instagram konton: 

https://www.instagram.com/viktorjohans/

https://www.instagram.com/konst_igaviktor/

samarbetspartner: 

https://www.madtown.com.se

https://www.instagram.com/madtown_uf/