Information

Här får ni ett utbud av mina teckningar och andra roliga konstnärliga grejer! längst ner på varje verk ser ni priser och hur jag leverar produkterna till dig. Då jag oftast säljer verk som kopior på fint foto papper så har du tillgång till att välja mellan blank och matt papper och special beställningar går att fixa ifall du vill. Dessutom kan du som kund välja mellan olika storlekar och ifall någon skulle tycka det är kul så går de att fixa tröjor i olika storlekar med valfritt tryck och olika andra produkter som muggar och pussle.

Det finns alltså inte så många gränser vad jag kan fixa åt dig. Skriv till mig och kontakt uppgifter finns längst ner på varje sida så kollar vi om det finns något som passar dig!

Önskar rolig tittning här inne på galleriet! 

människan som skapades av färg människan som skapades av färg människan som skapades av färg människan som skapades av färg människan som skapades av färg olje målning 64 cm H 66,5cm B -såld
life is tears and... life is tears and... life is tears and... life is tears and... life is tears and... en kopia som leveras på fint foto papper kostar 400kr och då ingår valfri storlek!
life is tears and... life is tears and... life is tears and... life is tears and... life is tears and... En kopia som leveras på fint foto papper kostar 400kr och då ingår valfri storlek!
Run from everybody Run from everybody Run from everybody Run from everybody Run from everybody en kopia som leveras på fint foto papper kostar 750kr och då ingår valfri storlek!
Disco fun, dance with the colors you see en kopia som leveras på fint foto papper kostar 750kr och då ingår valfri storlek!
allt du kollar på så kollar någon annan på dig allt du kollar på så kollar någon annan på dig allt du kollar på så kollar någon annan på dig allt du kollar på så kollar någon annan på dig allt du kollar på så kollar någon annan på dig säljes för 750kr och då för du välja mellan olika storlekar!