Er du interessert i klubbtøy??

Det er mulig å bestille Kodal IL's klubbdresser for de av dere som er interessert. Den er å få i størrelser fra 130 til XXXL. Det er mulig å tilpasse dressene ved å redusere eller forlenge bein og armer etter eget ønske.

Dressen kan fåes foret og uforet, og det er mulig å velge ulik størrelse på jakke og bukse. Vi har et lite utvalg av tøy på lager, så det er mulig å prøve. Ta gjerne kontakt med Hans Petter Andersen på mob. 950 21 209 eller mail hp_andersen@yahoo.no.

Vi er avhengig av å bestille et visst antall dresser hver gang, så med jevne mellomrom blir det annonsert prøving og bestilling av dresser. Følg med da dette blir annonsert på Facebook gruppen Kodal Idrettslag.

Klubbavtale med Gjertsen Sport

Klubbdress - Bukse og overdel

Kodal IL har fått Klubbavtale med Gjertsen Sport i Sandefjord.

Medlemmer får fordel på hele butikkens sortiment med 15% på alle varer - gjelder ikke tilbudsvarer.

Oppgi i kassen at du er medlem i Kodal IL så trekkes rabatten i kassen.

 

Avtalen er gjort i samarbeid med Select som er Kodal IL sin nye leverandør av Klubbtøy, dette gjelder for Håndball og Fotball tøy med trykk av sponsorer, fornavn på ryggen og Kodal IL emblem. 

Med støtte fra våre sponsorer Andebu Sparebank, BK Profil og Hasås er alle trykkekostnader dekket slik at alle medlemmer kun betaler for selve dressen(bukse og overdel).

Dressen kjøpes hos Gjersten Sport til fast medlemspris. Kr. 550,- for junior og Kr. 650,- for senior.

 

De som vet hvilken størrelse de skal ha kan sende inn Bestillingskjema på mail. Se Bestillingskjema for info.

 

Trenere og lagledere får gratis dress som dekkes av Kodal IL - skriv trener på bestillingsskjema.