Nye strikkebøker

Nye strikkebøker

Vi har fått inn tre nye strikkebøker:

  

- Drømmestrikk (Gustav & Berta)
- Sokker - fra tåa og opp
- Det beste av Norsk strikk

I boka "Drømmestrikk" får du alt av deilig, myk og varm strikk som babyen måtte trenge de første leveårene. Over 40 nye Gustav & Berta-oppskrifter på luer, jakker, bleiebukser, kjoler og mye mer til inspirasjon for alle som ønsker å strikke til de små hjerteknuserne. Alle design er av høy kvalitet, og plaggene har selvfølgelig god passform. «Vi ønsker å motivere og inspirere strikkere på alle nivåer med vakre farger, design og fine detaljer.»

"Sokker - fra tåa og opp" tilbyr morsom og enkel sokkestrikk med tå-opp-teknikk Den populære strikkebloggeren Marion Louise Rindsem slår et slag for sokkestrikk og den praktiske tå-opp-metoden! Gjennom 40 ulike oppskrifter blir du kjent med den morsomme teknikken som gjør sokkestrikk til en lek. I boken finner du et stort spenn av fine og festlige sokker - fra ensfargede, sommerlige ankelsokker til lekker hullstrikk og flerfargede mønstersokker. Naturligvis har også de klassiske, varme bestemorlestene som er så gode å ha i støvlene på kalde vinterdager, fått sin plass. Marion har dessuten laget sokkeoppskrifter av sine mest populære mønstre for luer og sjal.

"Det beste av Norsk Strikk" er både sjelden og spesiell fordi den samler alle de klassiske strikkemodellene - i tillegg til moderne plagg inspirert av de kjente klassikerne. Her finnes både Mariusgenseren, Setesdalskofta, Fanakofta og kofter fra flere fra andre steder rundt i landet. Disse har igjen gitt inspirasjon til mønster på andre moderne plagg i boken. Her finnes plagg til voksne, både dame- og herremodeller, samt tilbehør som luer, votter og strømper med mønster fra de klassiske modellene. De samme mønstrene er også brukt på barnegensere med tilbehør, både til jenter og gutter. Det beste av Norsk Strikk er en bok alle strikkeglade må ha - en bok som samler de norske klassikerne vi alle er så stolte av!

20.01.2020 08:28