Tervetuloa Ravintola Olon ja Emon verkkokauppaan!

Lahjakortti ravintolaan on aina loistolahja!

Lahjakortti ravintolaan on aina mieluinen ja yhä suositumpi lahja. Monet asiakkaamme kertovatkin illallisella, että heillä on kaapit täynnä tavaraa, mutta ilta ravintolassa mahtuu aina elämään. Räätälöimme Emon ja Olon lahjakortit sankarin persoonaan sopivaksi elämykseksi.

Lahjakortit ovat saatavilla joko haluamallenne summalle tai menukokonaisuudelle.

Ravintola Emo

Keittiömme tarjoaa rentoja makuja eurooppalaisittain niin lounas- kuin ilta-aikaankin. Meille voit puikahtaa lasilliselle tai vaikka kahdelle.

Rakkautemme laatuun on palkittu Michelin-oppaan Bib Gourmand -maininnalla, joka myönnetään erinomaista ruokaa kohtuuhintaan tarjoaville ravintoloille. Emo nousi myös White Guide -listauksessa pohjoismaisten ravintoloiden parhaimmistoon.

"Tervetuloa viihtymään!"

Ilkka Lääveri

Keittiöpäällikkö & Ravintoloitsija

Ravintola OlO

“Meille ykkösasia on, että vieraamme kokevat unohtumattoman ruokamatkan ravintolassamme. On hienoa saada kiitosta vierailtamme yllätyksellisistä, herkistä skandinaavisista mauista. Myös kellarimme viiniherkut ja ravintolamme välitön ilmapiiri koukuttavat eri puolilta maailmaa saapuvia ruoan ystäviä.
Ololla on Michelin-tähti, ja ravintola nouseekin vuosi toisensa jälkeen ravintolalistausten kärkeen. Hyvä sijainti Kauppatorin kupeessa tuo oman tunnelmansa. Tervetuloa kokemaan koko nautinto!”

Katja Henttunen, Jari Vesivalo
Ravintoloitsijat