Tervetuloa!

Tervetuloa Sivuillemme!

Kangas Keidas on vuodesta 1946 asti toiminut kangaskauppa. Nykyisellä omistajalla liike on ollut jo 20 vuotta.

Kivijalkamyymälämme sijaitsee Kotkassa, Sutelassa, Prisman kiinteistössä. Nykyisin valikoimiimme kuuluvat edelleenkin laadukkaat asustekankaat sekä kattava valikoima sisustuskankaita. Toimittajina asustekankaissa käytämme useaa kotimaista tukkua sekä ulkolaisia kuten esim. Hilco ja Swafing. Ompelutarvikevalikoimaamme laajennamme koko ajan hankkimalla uusia tuotteita edellisten lisäksi.

Valikoimistamme löytyvät myös mm. Svaneforsin valmisverhot ja muut sisustustuotteet. Meiltä saat myös verhot ommeltuina, pienimuotoinen ompelimomme valmistaa juuri sellaiset verhot kuin itse haluat. Voit halutessasi pyytää meidät myös kotikäynnille suunnittelemaan kotiisi tai vaikka työpaikallesi verhot. Tilauskankaista Tanskalaisen Paguneten vaikkoimista löydät myös upeat sisutusmateriaalit.

Neulelankojen valikoimista löydät mm. Regian, Teeteen, Lang Yarnsin sekä Schachenmayerin tuotteita. Neuletarvikkeita ja apuvälineitä löydät myös hyvin kattavan valikoiman.

Myymme myös ompelukoneita ja saumureita, edustamamme merkit ovat Bernina, Elna sekä Baby Lock.  Myymme myös ompelukoneiden lisätarvikkeet sekä varaosat. Rikkinäisen ompelukoneesi voit myös tuoda maksuttomaan hinta-arvioon huoltoomme, joka myös huoltaa kaikkien merkkien koneita. Huollollamme on lakisääteinen sähköturvakeskuksen hyväksyntä.

Tarkoituksemme ei ole olla suurin ja mahtavin vaan parhaiten palveleva!

Hyödyllisiä linkkejä:

www.bernina.fi

www.elna.fi

www.svanefors.fi

www.pagunette.dk

www.prym.fi

www.tekstiiliteollisuus.fi

Jätä palautetta !

Ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä jos jokin asia mietityttää !

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.