Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai lähettämällä maksuttoman tekstiviestin MUOTI numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi! Minimiluottoraja on 1 500€, itse ostos voi olla pienempi. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
  • Saat 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

 

TÄYTÄ HAKEMUS

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida toimipaikassa näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Jos haluat asioida verkkokauppaostosten tekemisessä niin ota yhteyttä myymälään p. 0503406386. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi sähköisen hakemuksen kautta.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

 

Yhteensä:
    Kassalle