Full licens till etikett-redigeringsprogrammet Labeljoy

Programmet Labeljoy ger dig alla verktyg för din professionella etikett-produktion. Du får allt du behöver för att göra etiketter med valfritt typsnitt samt med streckkoder, 2D matrix-koder och bilder.

Med Labeljoy kan du skapa egna etikett-layouter och använda Windows alla typsnitt. Programmet bjuder på en speciell fördel: du får tillgång till alla dimensions-data för de flesta kommersiella etiketter från de stora tillverkarna som Avery, Herma, Office Depot och Strålfors.

Våra special-etiketter för juvel- och guldsmedsbranschen tillhandahålls av KaCe Jewel med artikelnamn som startar Labeljoy när du klickar på etikett-namnet.

Med Labeljoy's full-version kan du koppla text- och datafält på dina etiketter till data, som du tidigare har skapat i en annan programmiljö. Många utnyttjar Excels kalkylmöjligheter. Har du en Excelfil med artikeldata kan du skriva ut dina etiketter med dessa data: till exempel art nr, pris, artkelbeskrivning, etc.

Du kan ladda ned en utvärderingsversion av Labeljoy, men den kommer med vissa begränsningar och alla etikettutskrifter du gör från testversionen har en stor svart märkning UTVÄRDERINGSVERSION längst ned på etiketten.

Länken till Labeljoy's hemsida är:  https://www.labeljoy.com/se/  På denna hemsida hittar du mycket detalj-information om programmet.

Tillagd i varukorgen