Tervetuloa kotisivuilleni!

Kuka minä olen?

Olen 24-vuotias "itsetuntomentori". Olen kulkenut pitkän matkan itsetunto-ongelmista itseni hyväksymiseen ja unelmani on opettaa sama mahdollisimman monelle. Tiedän, miltä tuntuu, kun kärsii ulkonäköpaineista ja tuntee olonsa huonoksi ihmiseksi. Jokaisella ihmiseka on oikeus oppia arvostamaan ja rakastamaan itseään juuri sellaisena kuin on. 

Minulta löytyy kokin ja varhaiskasvatuksen opettajan ammatit, mutta olen myös vaikuttaja, jälleenmyyjä ja yrittäjä. 

Olen kotoisin maaseudulta ja rakastan luontoa, metsää ja järviä, mutta yhtä paljon rakastan myös ihmisiä, opettamista ja kasvamista. Minun arvojani ovat rehellisyys, rakkaus, kasvu ja aitous. Rakastan nähdä kasvua ja kehitystä ympärilläni- lapsissa, aikuisissa, itsessäni ja liiketoiminnassa. Olen tosi tavoitteellinen ihminen, joka ei unohda unelmointia. 

Olen optimisti, joka uskoo kaiken olevan mahdollista, jos ihminen itse on valmis työskentelemään sen eteen ja kokee intohimoa tavoitteeseensa. 

Minun tavoite on levittää ympärilleni positiivisuutta, arvostusta ja opettaa ihmisiä hyväksymään itsensä ja jahtaamaan unelmiaan.

"Sinä olet sinä ja just se on sun voimavara, just se on sun vahvuus."

Itsensä hyväksymisen puolestapuhuja