Välkommen!

Vi i Jar UF tillverkar heminredningsdetaljer i form av återanvända glasburkar med egen design prydda med leksaksdjur djur på locken i olika färger. Burkarna i sig kommer från olika typer av restauranger och caféer, samt människor omkring oss , vilket resulterar i att allt mindre material slängs och att vi därmed sparar på jordens resurser tillsammans.

Vi kommer även senare under företagets gång skapa kollektioner. (exempelvis julkollektion, där vi använder oss av julgodis och julljus för att skapa en färdig  present).

Hur beställer jag?

Vid intresse av en eller flera burkar går det jättebra att höra av sig via vår insagram, facebook eller mail. 

I meddelandet anger ni vilken burk ni vill ha och  även vilket fraktsätt just du föredrar. Vi tar emot betalningar via swish och även i vissa fall kontant. Swishnummer meddelas vid kontakt om köp. I swishmeddelandet skall även artikelnummer finnas med vid beställning för enkelhetens skull och mindre risk för missuppfattningar gällande val av produkt. 


Fraktsätt förekommer i form av hemkörning omkring Hässleholm/Hästveda/Kristianstad då det tillkommer en fraktavgift på 20 kronor. Produkterna kan även hämtas upp vid överenskommelse i närheten av dessa platser då det är ett kostnadsfritt alternativ. 

Instagram

Sociala medier: