Välkommen !

Laserskärning-rörbockning, plåt- och svetsarbeten från Sandviken 

 1974 -2014   40 år i branschen

 

HZ Rostfria AB, ett legoföretag baserat på arbeten i rostfritt- samt svart stål. Vi vänder oss till kunder i hela Sverige samt övriga norden inom branscherna verkstad- bygg- samt övrig tillverkningsindustri. 

  Allt inom rostfritt

HZ Rostfria AB är specialist på rostfritt.

Vi har kunder främst inom verkstads-, byggnads- samt processindustrin. Inredning till offentlig miljö, storkök samt hotell och restauranger ingår även i vår specialitet

Vi laserskär rostfritt upp till 8mm samt svartmaterial 18 mm. 

Vi svetsar mestadels i rostfritt och svart material, även i Aluminum. Vi har stor kunskap inom områdena TIG, MIG/MAG, Pinne och gas. Allt utföres med stor noggrannhet och precision. Givetvis har alla våra svetsare licens.

I vår rörbockningsmaskin bockar vi rör med ytterdiametern 10-38 mm i kortare eller längre serier. Genom att vi har en komplett plåtverkstad med svetskapacitet kan vi leverera sammansatta produkter, där bockade rör ingår som en del.

Fästelement och rörklammer för montage- och processindustri utgör en egen produkt. Ett flertal modeller finns ständigt i lager. Beställ gärna vår katalog.

  Skärande bearbetning

HZ Rostfria AB utför allt inom skärande bearbetning, cnc-svarvning och fleroperationsfräsning mm. Kunder finns främst inom verkstadsindustrin.