________________________________________________

Horsepartner Sweden AB är generalagent och återförsäljare av PRENTKI hästbilar i Norden.

Prentki grundades 1980 och har en lång och gedigen erfarenhet av specialfordonsbyggnation. Med störst fokus på hästbilar så tillverkar de även ambulanser, arbetsbilar och husbilar. Att köpa och använda en Prentki hästbil är att äga och använda en bil med genomtänkt design, hög säkerhet och många praktiska lösningar. 


"Säkerhet och funktion"
är Prentkis motto. Allt material som används är certifierat, och alla designlösningar har gått igenom omfattande tester, vilket bevisas av deras EG-typgodkännanden för de fordon de bygger. Bilarna har gått igenom stora kvalitetstester, långt över Svenska och Europeiska krav vilket gör den till en av Europas säkraste hästbil. Vi har även låtit länstyrelsen titta på bilarna och de har gett tummen upp! Så att även hästarna reser i first class!

Hästarna står stadigt i bilarna och åker baklänges. Säkerheten och komforten är mycket hög både för häst och förare.
Bilen har ett bra ventilationssytem med fönster, takluckor och fläkt. Den har LED-belysning med vitt och blått behagligt nattljus för hästarna.

Bilarna är ordentligt utrustade redan i standardutförande - GPS-navigering, bluetooth, back- och övervakningskamera och mycket mer. Möjlighet till olika tillval finns.
Kanske stuteri-inredning, luftfjädring, dieselvärmare, skinnklädsel eller en annan färg? Valet är ditt!

Låt oss bygga din bil! Tillval går självklart att göra för att forma er ultimata hästbil. Kanske en annan färg, stuteriinredning eller luftfjädring?

Välkomna till oss på Horsepartner!

 


 

__________________________

____________

_______________________

________________________________________