Tarvitsetko vuokrapaljun tapahtumaan tai mökille? Paljun vuokraus Uudenmaan alueella onnistuu kätevästi Hirvipaljun kautta Espoosta 100km säteellä!

Käytön jälkeen sinun tarvitsee vain tyhjätä ja huuhdella palju. Soita meille 044 9870690 tai lähetä viesti riku.laurila@hirvipalju.fi, ja järjestämme teille paljun tapahtumaa varten.

Hirvipalju vuokraa Suomessa käsityönä tehdyn 6-8 henkilön paljun yrityksille ja yksityishenkilöille erilaisiin tapahtumiin. Palju on trailerin päällä kiinteästi. Palju on vedettävissä B-ajokortilla, paljun voit ottaa mukaasi minne vain pääset.

Lisää vain vesi ja laita puut pesään niin voit nauttia paljussa Suomen eri vuodenajoista paljun lämpimässä vedessä. Palju vuokrataan aina desinfioituna ja huollettuna. Toinen paljuista on varustettu led-valoilla. Kummassakin paljussa on vedenpoistoventtiili, joten puutarhaletkun avulla saat paljuveden mihin haluat.

Toimialueittamme ovat mm. Uusimaa, Helsinki, Vantaa, Porvoo, Riihimäki, Hyvinkää, Salo, Järvenpää, Mäntsälä, Lohja, Kirkkonummi ja Nummela.

 

Näin vuokraat paljun juhliin tai mökille

1. Varaa palju ja lisäpalvelut

Hirvipalju palvelee maanantaista sunnuntaihin sovittuna ajankohtana. Voit ottaa siis meihin yhteyttä milloin tahansa ja kysyä paljun vuokrausta haluamallesi ajankohdalle.

Toimitamme paljun 100km alueella Espoosta.

Lisäpalvelut:

4 pesällistä puuta - 20€

Sähkögrilli vuokrauksen ajaksi - 20 €

Kuljetus 100 km Espoosta.

Kuljetus lasketaan kokonais ajokilometrien mukaan, eli laskutetaan kohteiden etäisyys X 4.

Vuokraa palju

2. Paljun toimitus

Toimitamme paljun ennen tapahtuman alkua ja voimme auttaa paljun asettelussa tapahtumapaikalla. Toimituksen yhteydessä voimme antaa vielä paljun käyttöön myös lyhyen opastuksen.

Palju toimitetaan käyttövalmiina, joten paljun käyttöönotto on nopeaa ja helppoa kohteesta riippumatta. Palju vuokrataan aina desinfioituna ja huollettuna.

Paljun nouto on myös mahdollista osoitteesta Hirvisuontie 25, Espoo.

3. Paljun palautus

Paljuilun lopuksi, sinun tarvitsee vain tyhjentää ja huuhdella palju. 

Kerro meille yhteydenoton aikana, jos sinulla on erityistoiveita noutamisen ajankohdastta.

Paljun voi myös tuoda meille takaisin, kun kuljetat paljua asiallisesti.

Ota yhteyttä ja varaa palju

Soita meille 044 9870690 tai lähetä viesti riku.laurila@hirvipalju.fi

 

6-8 hengen käsityönä tehty palju