Svensk klassisk massage30 min 500 kr

45 min 650 kr

60 min 750 kr

En behandlande, djupgående och avslappnande massage som löser upp spänningar i både kropp & själ. Massagen ökar blodcirkulationen och är mycket effektiv vid muskulär smärta och stelhet i t.ex nacke, axlar och ländrygg. Dessutom bidrar den till ett lugn och hjälper dig att komma ner i varv för att hitta kraft och energi.

Vi anpassar behandlingen efter dina behov. Klassiska massagegrepp varvas med triggerpunktstryck allt för att dina spänningar ska lösas upp. Regelbunden massage ger dig ett långsiktigt och hållbart välmående.


Vi erbjuder Företagsmassage. Jobbar du på ett företag eller vet du nåt företag som skulle behöva massage, hör gärna av dig.
Kombinationen laser och massage är riktigt bra. För friskare personal och för att motverka sjukskrivningar.

MassageJademassage40 min 400 kr

Jademassage är en unik kombination av infraröd ljus-och värmeterapi, akupressur och kiropraktik. 
Den fokuserar framförallt på din rygg då den stretchas och böjs för att återställa samspelet mellan leder, muskler och nervsystem.  Den hjälper kroppen att succesivt stärkas upp inifrån.

Behandlingen utförs på en massagesäng med uppvärmda rullar av jadestenar som flyttas längs ryggraden och benen. Den skapar avlastning för ryggraden vilket innebär att mellanrummet mellan kotorna i ryggraden korrigeras samtidigt som hela ryggen sträcks ut och värmen från jadestenarna ökar blodcirkulationen i hela kroppen.


Jademassage stimulerar energiflödet i kroppens meridianer (energibanor) med tryck och värme. Blockeringar löses upp och du får energin att cirkulera vilket ger kroppen en ökad möjlighet till självläkning. Spänningar förlöses samtidigt som du får en ljuvlig upplevelse med djup avslappning. Jademassage piggar upp och balanserar kropp och själ och gör att du orkar mer.

Upprepade behandlingar kan bromsa åldrandet av rörelseapparaten i ryggen samt förbättring av kotor, leder och ledband i hela ryggen. Effekten av jademassage hjälper till att stimulera alla system i kroppen, inklusive kardiologiska, nervsystemet, matsmältningen, motoriken och immunförsvaret.

Jademassage