AKTIVITETER

Ponnyridning

Vi kommer till ert arrangemang, till exempel: familjedag, marknad, företagsdag osv. I normalfallet står arrangören för betalningen.  

Skogsturer 

Barnen får rida ut i naturen. Föräldrar eller annan vuxen leder sina barn. Mer ridkunniga barn får rida själva efter vi har gjort oss en uppfattning om att de klarar detta. Skogsturer är som lektionsridning, en bra övning till att lära sig rida och är dessutom en härlig naturupplevelse. 

Långritter 

Under skollov och vissa helger rider vi ibland ut på långritter. Dessa kan vara mellan 2-5 timmar. Under de längre ritterna gör vi uppehåll för fika eller lunch. 

Lektioner

Vi erbjuder även terminsridning. Vi varierar mellan balansövningar i skogen och ridning på banan. Föräldrar leder sina barn. Mer ridkunniga barn får rida själva. 

Dagläger och övernattningsläger 

Under de flesta lov försöker vi få in ett eller flera dagläger. Då rider vi ett pass på förmiddagen och ett pass på eftermiddagen. Matsäck tar man med sig själv. Dessa dagläger brukar vara mycket populära och blir ofta snabbt fullbokade. 

Övernattningsläger erbjuder vi främst under sommarlovet.

Barnkalas

Vi är hos oss eller kommer hem till er, eller till en plats som ligger i närheten. Vi kommer med 2 shettisar under en timme.

Körning

Utflykt med ponny och vagn. Vi har både tvåhjulig rockard och en 4-hjulsvagn (wagonette). 

PRISLISTA

Skogstur  150 kr (60 min) inkl. moms

Lektion på banan 150 kr (45 min) inkl. moms

Privatlektion från 200 kr inkl. moms

Körning med vagn pris beroende på antal barn

Evenemang 2 hästar 2 timmar 1400 kr + moms + reseeersättning 25 kr/mil. Därutöver 500 kr/h + moms (Minsta pris 2000 kr inkl moms)

Evenemang mer än två hästar eller längre tid begär prisuppgift

Barnkalas hos oss 1 timme från 1000 kr inklusive moms

Barnkalas hos er begär prisuppgift

Ridningen betalas kontant vid ridtillfället eller i förskott till vårt bankgiro 372-0166. Det går även bra att betala via Swish 1233559820.

Om ni av olika anledningar inte har möjlighet att gå med ert barn i skogen, kan vi oftast ordna detta för +50 kr (skogstur).

Vid barnkalas eller evenemang önskar vi en tidig kontakt för att kunna lämna förslag på datum och kostnad.

Mie och Camaro Full fart