Trykk på linken : 

Adresse info til hallen:

Bjørnholthallen ligger i Oslo Syd i Søndre Nordstrand og E6 i retning mot Gøteborg. Adressen er Slimeveien 15-17, 1277 Oslo.

Kommer du i fra Nord, Sør eller Vest kjører du til Ryen krysset og følger E6 sørover til du ser skilt til Bjørndal, ca 8 km fra Ryen. Følg skilt til Bjørndal og Bjørnholthallen. Ca 1 km fra E6. Et landemerke nær oss er Klemetsrud Forbrenningsanlegg med sine høye piper.

Kommer du i fra Østfold siden tar du av rett etter brua etter å ha passert anleggsområde til BaneNor ved Åsland og følger avkjøringsrampe opp i ny rundkjøring til Bjørndal og deretter følger skilt mot Bjørndal og Bjørnholthallen. ca 1 km fra E6.

Man kan også ta tog til Hauketo stasjon og buss 77 og 77x rett til hallen.

Alternativt tar man T banen til Mortensrud og buss 71A derfra rett til hallen. Busstoppet er rett nedenfor hallen.

Det går også buss fra Ryen 71E til Bjørndal i rushtiden.

 

Litt praktisk info til alle deltagerne på årets håndballskole:

Mandag morgen skal vi dele ut litt utstyr og registrere inn alle deltagerne. Vi åpner offisielt kl. 09.00, men om noen kommer litt før er det helt greit. Vi er der fra 08.00.

Det blir servert god sunn lunsj med drikke hver dag i den store kantina, men husk å spise en god frokost med poden for han/hun leveres på skolen.

På ettermiddagen hver dag serveres det frukt.

Vi har kiosk på området med enkle matretter, is, brus, kaffe og te etc. om noen skulle ha behov for ekstra påfyll utover det som serveres til lunsj etc. Kiosken kan selvsagt også benyttes av de voksne som følger treningene fra tribunen.

Det er kun mulig å betale med kontanter og Vipps i kiosken.

Voksne/foresatte/besteforeldre/søsken som ønsker å følge treningene, får kun lov til å oppholde seg på tribunen - dette er av sikkerhetsmessige årsaker. Toaletter i inngangspartiet kan benyttes av de voksne.

Garderobene og toalettene der er kun for deltagerne!

Vi tar ikke noe ansvar for verdigjenstander som medbringes på skolen - dette gjøres under eget ansvar.

Husk skiftetøy og løpesko for utendørs aktivitet! Vi trener 2-4 økter pr dag og det vil være behov for å skifte sokker, ekstra t-shirt etc.

Det er meldt veldig godt og varmt vær - så husk solkrem. All basistrening foregår ute.