VI ØNSKER DEG VELKOMMEN TIL DEN STORE HÅNDBALLOPPLEVELSEN I 2019 !

 

 

Nå er det bare noen få måneder igjen........... 

 

Hei alle sammen - nedtellingen har begynt å  nå er det kun 5 mnd igjen til dette årets beste håndball opplevelse!  Vi har gleden av å invitere til ny håndballskole i Bjørnholthallen i uke 26 - 2019 .

 

Vi arrangerer håndballskole for 8 året på rad i Bjørnholthallen og tilbakemeldingene fra foreldre og deltakere har så langt vært veldig gode. Har du et barne som er lidenskapelig opptatt av håndball, ønsker å møte de store stjernene og Norges fremste håndballtrenere på herre og dame siden, ja da må du skynde deg å melde på.....  se fanen påmelding ovenfor!

 

Vi har kun plass til 210 barn og ungdom i alderen 10-16 år. Skolen er meget populær og den fylles fort opp i løpet av noen uker.

Våre trenere, ledere og håndballstjerner tar godt i mot hvert barn og alle får mulighet til å være nær sine store idoler.

 

NB! Faktura blir sendt ut pr epost etter at dere har mottatt ordrebekreftelsen. 

 

Håndballskolen varer fra 09.00 - 16.00 mandag til fredag i uke 26. Foreldre kan bringe mellom 08.00 - 09.00 og hente mellom 16.00 - 17.00  hver dag. 

 

Stor takk til våre sponsorer, Asics og Select, Daikin varmepumper, Diplom is, Rema 1000 Bjørndal, Mesterbakeren, Eureka kjeden og Østlandske Varmesenter.

Vi gleder oss til å ta deg i mot i uke 26 2019!

 

Heidi Løke, Arne Senstad og Truls Wettergreen. 

Oppvisningskamp

Heidi ( 36) i fullt comeback for landslaget og spiller nå EM for Norge !

Klikk på Facebook logoen og du kommer til vår FB side.