VI ØNSKER DEG VELKOMMEN TIL DEN STORE HÅNDBALLOPPLEVELSEN I 2019 !

 

 

Nå er det bare noen få dager igjen........... 

 

Hei alle sammen - nedtellingen har begynt å  nå er det kun få dager igjen til dette årets beste håndball opplevelse!  Vi har gleden av å invitere til ny håndballskole i Bjørnholthallen i uke 26 - 2019 .

Håndballskolen varer fra 09.00 - 16.00 mandag til fredag i uke 26. Foreldre kan bringe mellom 08.00 - 09.00 og hente mellom 16.00 - 17.00  hver dag. 

Det serveres lunsj i egen kantine og frukt utover dagen. Vi har i tillegg en egen kiosk/kafeteria hvor vi både foreldre og deltagere kan få kjøpt litt å bite i, samt ulike drikker etc.   

Du som deltager på håndballskolen, må ha med treningsskift til 2-3 økter pr dag, klær til en treningsøkt ute, hallsko og løpesko, og generelt det utstyret du pleier å ta med deg på trening og ha i baggen din. 

 

Vi arrangerer håndballskole for 8 året på rad i Bjørnholthallen og tilbakemeldingene fra foreldre og deltakere har så langt vært veldig gode. Har du et barne som er lidenskapelig opptatt av håndball, ønsker å møte de store stjernene og Norges fremste håndballtrenere på herre og dame siden, ja da må du skynde deg å melde på.....  se fanen påmelding ovenfor!

 

Vi har kun plass til 210 barn og ungdom i alderen 10-16 år. Skolen er meget populær og den er nå nesten fylt opp. Vi har pr nå 25 ledige plasser. 

Våre trenere, ledere og håndballstjerner tar godt i mot hvert barn og alle får mulighet til å være nær sine store idoler.

 

NB! Faktura blir sendt ut pr epost etter at dere har mottatt ordrebekreftelsen. 

 

 

 

Stor takk til våre sponsorer, Asics og Select, Daikin varmepumper, Diplom is, Rema 1000 Bjørndal, Mesterbakeren, Eureka kjeden og Østlandske Varmesenter.

Vi gleder oss til å ta deg i mot i uke 26 2019!

 

Heidi Løke, Arne Senstad og Truls Wettergreen. 

Oppvisningskamp

Heidi ( 36) i fullt comeback for landslaget og spiller nå EM for Norge !

Klikk på Facebook logoen og du kommer til vår FB side.