Skoletiden er fra kl.9.00 - 16.00 hver dag, med muligheter for å levere fra 08.00 og hente frem til kl. 17.00.

Mandag til torsdag er  2-3 treninger hver dag.  Innimellom treningsøktene har vi foredrag om kosthold, skadeforbyggende trening, klassens time med proffene osv. Lunsjen er ca. 12 hver dag.  Frukt serveres på ettermiddagen.

Testing av stabilitet, foredrag om skadeforebyggende trening av, samt daglig tilbud om ettersyn/behandling for tidligere og akutte skader, alt dette fra kiropraktor Eilif Harloff fra Eurekakjeden.

Torsdag ettermiddag har vi foreldrekaffe i kantina, hvor foreldrene får møte Heidi Løke og får et innblikk i hennes hverdag som verdens stjerne og toppspiller, kombinert med mammarollen, og fremtiden på det norske landslaget. Under seansen vil rektor på håndballskolen Arne Senstad fortelle litt om det som har skjedd i løpet av uken på håndballskolen.

Hele uken har vi Quiz, hvor du som deltaker kan vinne flotte premier ( landslagstøy/drakter/baller).

På fredag spiller vi en liten turnering, og det blir oppvisningskamp med trenere og ledere, som spiller mot de eldste deltakerne på skolen. Det blir pizza fest med brus og is til dessert.

 

 

Vi avslutter det hele med trekning av Fredags Quiz hvor vinneren får en tur til å se en Europaleague /Champions League kamp med Heidi sitt gamle/nye lag. Spilleren som vinner turen får ta med seg en forelder, som sammen med reiseleder Truls reiser ned og besøker Heidi en en langhelg i hennes nye klubb. Vi kan love at dette er en uforglemmelig opplevelse. På fredag får vi også besøk av en håndballstjerne, som vil skrive autografer, og hvem vet - kanskje hun/han trekker i drakta til oppvisningskampen også..

Vi formål er å gi deg som spiller et unikt tilbud og få muligheten til å lære av de beste, enten du satser på håndball eller bare spiller håndball for å ha det gøy med dine venner.