Lag-NM 2018

Lag-NM 2018

Hede ble representert med et ponnilag i årets lag-NM.

Helga 7.-9.september gikk årets Lag-NM av stabelen i Fredrikstad, med Borge Ryttersportsklubb som arrangør. Til start var det 20 hestelag og 11 ponnilag, tilsammen i underkant av 100 ryttere på stevneplassen. Konkurransen er over to runder, en første runde lørdag og en finale søndag. På ponnilaget fra Hede, stilte Ingeborg C. Engebretsgård med Micis Napoleon og Lærke K. Wardenær med Orbee Forest.

Jentene gjorde en god innsats begge dager. Beste resultat fikk Lærke og Orbee i sin klasse. De ble belønnet med 65% og en 4.plass i LA:2 lørdag. Ingeborg var nær plassering begge dager i sine MC-klasser, med 62%.

Spennende ble det også for laget før finaledagen, da de foreløbig lå på 5.plass etter første dag, få poeng opp til medaljeplass. Dessverre holdt det ikke til medaljer eller plasseringer søndag, men vi ønsker allikevel å gratulere Lærke med plassering lørdag, og takker begge for god innsats!

(På bildet ser vi fra venstre, Ingeborg C. Engebretsgård, Silje Stenberg (lagleder) og Lærke K. Wardenær.)

10.09.2018 23:43