PRESSEMELDING

Onsdag 14. oktober ble det signert en intensjonsavtale som innebærer at Havservice Ålesund vil bli en del av Mustad Autoline fra 1. januar 2016.

Havservice Ålesund, som i dag har hovedkontor og lager på Ellingsøya og egen avdeling i Båtsfjord, forsyner den norske kystfiskeflåten med liner og krok, teiner, arbeidstøy og annet dekksutstyr. Fra nyttår vil de i tillegg til eksisterende produktportefølje også representere Mustad Autoline med hele produktsortimentet for kystfiskesegmentet. Endringen vil for øvrig ikke påvirke den daglige driften av Havservice Ålesund AS. Begge avdelingene vil bestå og bemanningen vil være den samme.

«Vi gjør dette fremfor alt for å kunne betjene de norske kundene våre enda bedre,» sier Anders Frisinger, Administrerende Direktør i Mustad Autoline, - som er svært fornøyd med å få Havservice Ålesund med på laget. «Vi har til hensikt å øke tilstedeværelsen og legger til rette for et tettere samarbeid med kundene våre. Dette er også en viktig strategisk investering for Mustad Autoline. Vi rektrutterer kompetente og faglig dyktige medarbeidere, utvider varesortimentet og får et større fotfeste på det norske kystfiskemarkedet.»

«Det er med stolthet vi jobber videre med en tradisjonsrik og velansett bedrift som Mustad Autoline i ryggen. Sammen skal vi videreføre og styrke kompetansen og utviklingsmulighetene for det norske markedet» sier Roy Gustav Hunskår, salgssjef og tidligere medeier i Havservice Ålesund. Vi får økt innkjøpsstyrke og bedre markedsdekning - dette vil komme kundene våre til gode, legger Arild Mathisen,innkjøpssjef og medeier, til.

20.10.2015 10.04