VÅRT FORMÅL

"Lage naturlig, smakfull og sunn snacks som hjelper folk å leve godt og lenge."

Våre produkter skal være 100% naturlige, smakfulle og næringsrike. Dette for at de som spiser dem skal kunne glede seg både før, under og etter at de har spist dem. Sjelden kan man spise snacks og ha god samvittighet etterpå, men med våre produkter kan man det. 

Faktisk er det slik at jo mer man spiser, jo bedre er det.

 

VÅRE VERDIER

Den dagen vi blir gamle og sitter i hver vår gyngestol, håper vi at vi kan se tilbake på et forretningsliv med stolthet. For å klare det, tror vi den beste måten er å leve etter de verdiene som ligger våre hjerter nærmest. 

De forteller hvem vi er, hvordan vi gjør ting og hvorfor vi gjør det vi gjør.

For å sikre at vi ikke glemmer dem, har vi spontane overhøringer av hverandre. Du finner dem her.

VÆR ANSVARLIG

Vi holder det vi lover, er oppmerksomme på hvordan vi påvirker samfunnet og miljøet rundt oss, samt prøver å la ting være i bedre enn da vi fant dem.

VÆR BÆREKRAFTIG

Naturen er sentral for oss, derfor gir vi mer enn vi tar. Vi er opptatte av at ressursene forvaltes på en god måte, slik at de som kommer etter oss også kan leve av dem. Det er også viktig for oss å levere på bunnlinja. Dels fordi det sikrer at vi er her i morgen, dels fordi det gir oss muligheten til å gjøre verden litt bedre. 

VÆR GENERØS

For oss betyr dette å gi ærlige tilbakemeldinger til hverandre, gi ei håndsrekning til den som trenger det, ta seg tid til å si "takk", og når vi kan, gi av våre ressurser til andre som trenger det mer enn oss.

VÆR INNOVATIV

Vi er entreprenører i våre hoder og ser alltid etter nye muligheter. Muligheter som kan bevege oss og verden fremover. Ingenting er umulig, det tar bare litt lengre tid.

VÆR NATURLIG

Dette punktet gjelder ikke bare våre produkter. Det gjelder like mye hvordan vi behandler hverandre, våre kunder, leverandører, samarbeidspartnere, osv. For oss betyr det å være naturlig å være seg selv, og da den beste utgaven av seg selv.