Havna 15 juni 2016

Alle regattaresultater for 2021 på Regattasiden. Hovedresultater på Gammelt Nytt Etter at alle som deltok i regattasammenheng i 2021 skaffet seg målebrev vil dette målebrevet vil være gyldig i 3 år til og med 2023 i Hamar seilforening. Alle seil-endringer i perioden krever nytt målebrev. (Nye seilere kan første året seile på estimert rating, men andre året er det nødvendig å opprette fast målebrev). 

Medlemmer må nå være registrert i Hamar seilforening og Min idrett!

Alle foreninger og lag tilsluttet idrettsforbundet skal nå ha et elektronisk medlemsregister:

Det betyr at alle medlemmer må melde inn sitt medlemskap. I dag er det 66 av 121 som har gjort dette. Innmelding legger bla grunnlag for den støtten vi mottar fra idrettsforbundet så dette er veldig viktig for oss! Vi vil derfor be alle medlemmer registrere seg her: https://minidrett.nif.no Klikk på ”Ny bruker” og fyll ut aktuelle felt. Motta en bekreftelseskode på mobil og bekreft denne. Klikk på ”Medlemskap/Finn ny klubb” og søk på Hamar Seilforening.

Ved prolemer kan du kontakte Roar Sveum om registreringen på Norsk Idrett.

Bli ny medlem i Hamar Seilforening? Innmeldings-skjema under:

Du melder deg inn som ny medlem ved å sende mail til kasserer Bjørn Kjeldsen som tar imot innmeldelsen. (Felt med * må fylles ut) Husk å skrive navn på familiemedlemmer hvis dette er aktuelt i meldingsboksen nederst. (Du kan også bruke skjemaet ved henvendelser angående båtplass. (Vi har for øyeblikket ventelister for båtplass.) Bruk meldingsboksen med info om båt slik at vi kan registrere deg på liste for båtplass). Alle årets priser i seilforeningen ligger øverst på denne siden. 

Vi har kontonummer 1822.21.06342 

(Vi vil heretter benytte oss av din e-post adresse)

Velkommen som medlem! Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål.

 

Mvh 

Bjørn Kjeldsen     Mobil 957 30121

bkjeld@online.no

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

Seilforeningens avgifter 2022: