GOODLIVING MÅ BRA RESOR med Birgitta Tryberg


MÅ BRA RESA TILL ZAKYNTHOS


28/8-4/9 2020

DE GAMLA VISDOMARNA - EN JUVEL


Författaren Birgitta Tryberg håller för 13:e gången sina unika kursveckor på Zakynthos. 2020 är fokus på de gamla visdomarna vars läror framställs på ett sätt som kopplar till vårt moderna västerländska liv och samtidigt är troget den ursprungliga filosofin. En introduktion till olika filosofiska tankegångar, som visar vägar till insikt, medvetandehöjning och frid. Genom att bygga broar mellan vetenskap, andlighet och olika religioner visar Birgitta samband som gör dig långt mer kraftfull än du kan föreställa dig. Baserat på vetenskapsforskning och gammal visdom är kursen kunskapsrik och inspirerande - ett ankare som visar vad livet verkligen handlar om. 

* De gamla visdomarna ger harmoni med verkligheten

* Yogafilosofi, taoismen, kvantfysik, nya testamentet, psykologi

* Ditt språk och dina ord förändrar och bär alla relationer

*Praktisera attraktionslagen beskriven i Bibeln samt alla världsreligioner

*Pythagoras numerologi visar din egen väg i kärlek och kommunikation

Grupp- och individuella övningar. Undervisningen byggs upp runt deltagares egna frågeställningar. Ett introduktionsbrev skickas ut en månad före kursdatum. Birgitta leder samtalen utifrån kursprogrammets teman med fokus på din personliga resa för att hitta klarhet kring vem du är. Vår värld kantas av många ytliga ideal och materialistiska värderingar och dessa intar vårt medvetande. Det är krafter som drar oss från oss själva och det som är verkligt och betyder något. Birgitta väver in bön, teologi, psykologi och kvantfysik i alla föreläsningar. Du kan räkna med ett stort språng i din medvetenhet.


Birgitta är ansvarig för kursen och föreläser 4 tim./dag samt leder gruppövningar 30 min/dag under 5 dagar. Unika föreläsningar varvas med avkoppling på den natursköna ön. Birgitta assisterar oss att nå längre i vår andliga utveckling och ju mer vi kan ta till oss visdomarna desto mer ödmjuka, lugna, stilla och medvetna blir vi. Helena Carlson är värdinna och arrangör samt den som känner till Zakynthos smultronställen. Här finns även tid att strosa, bada och njuta av de vackra stränderna, ligga i hängmattan eller koppla av på en mysig taverna.2020 års kursprogram är nu klart och många har valt att redan nu boka sin plats för att vara säkra på att boende och plats finns kvar på dessa populära resor. Just nu finns det endast plats kvar i hus nr 3,9,10 och 11.

Vi har valt att vistas på Zakynthos samt att ha föreläsningarna på det lugna och charmiga Daphnes Villas - för att ge kropp och själ ro. Du är hjärtligt välkommen att sitta med Birgitta i pergolan på Zakynthos under 2020. 

Låt oss samlas i olivlunden där vi tillsammans skapar en händelse som för våra liv framåt. En öppning under en vecka där en högre nivå av medvetandeströmmen är helt öppen för dig som vill ta emot den.Pris:
6300 kronor inkl. moms
 

Flyg 2020: Förmånliga priser med Airtours direkt från Arlanda.
Just nu 500:- Boka-tidigt-rabatt; från ca: 3000:- t.o.r.
                                                    
OBS - Beställ inte biljett utan samråd med Helena.


Vi bor i den lilla byn Porto Roma på öns sydöstra udde. Tempot är lugnt och här ligger en ljuvlig badvik med kristallklart vatten. I den stillsamma byn finns en affär och en handfull genuina grekiska tavernor. Under majresan är det färre turister, lugnt och behagligt. Det är också en underbar grönska på ön, allt blommar och temperaturen är vanligen som en svensk sommar. På augustiresan är väderlek och temperatur i luft och hav vanligen runt 27 grader och det blir långa bad i det turkosblå havet.

 


Boendeförslag:


Daphnes Villas med sina charmiga pastellfärgade sommarvillor vackert inbäddade bland olivträd, rosor, rosmarin o lavendel.Husen har altan med hängmatta, solsängar, bord och stolar där man kan njuta sin frukost till ljudet av fåglar och cikador. Bor du här ingår transfer.
Maila Maria för pris och bokning: daphnesvillas@gmail.com samt se hemsida för info: www.daphnes-zakynthos.com

Dimaras Apartments ligger vackert omgiven av olivträd och har en stor fin trädgård samt är närmaste granne med Daphnes Villas där kursen är förlagd. Här bor du rent och fräscht och har balkong eller terrass (vissa med havsutsikt) till ett bra pris.
Maila Danai för pris och bokning:  www.dimarasapartments.gr   info@dimarasapartments.gr

Porto Roma Studios
ligger vid den mysiga badviken Porto Roma. Du bor i fräscha studios med en vacker havsutsikt. Ca 3 minuter från Daphnes Villas. Rummen har en liten balkong. Hemsida. www.portoroma.gr

Deep Blue Villas
är stora lyxiga lägenheter belägen alldeles ovanför stranden i Porto Roma. Här har du en fantastisk havsutsikt från balkongen. 5 min från Daphnes Villas.
Kontakta Yianna: info@deepbluevilla.gr
www.zanteweb.gr/zakynthos.zante/en/deepbluevillaBirgitta Trybergs populäritet bygger på förmågan att förklara det stora livsfrågorna pedagogiskt och inspirerande så att alla förstår. Hon är leg. sjukgymnast, Teolog, feng shui konsult, Numerolog med lång erfarenhet, har 3-årig utbildning inom kinesisk medicin och har studerat kvantfysik. Har skrivit fyra böcker. Senast Champagne & gummistövlar som innehåller ämnen som kopplar till kursen. Birgitta/GOODLIVING undervisar, behandlar och vägleder privatpersoner och företag sedan 1990. Information om verksamheten: www.goodliving.se

” Birgitta har ett enastående sätt att väva samman vetenskaper. Klart och tydligt. Och stillheten hon för in i föreläsningarna är otroligt skönt". Tar med mig fantastisk inspiration och många teoretiska verktyg att använda i praktiken. ” Linda, Sundsvall

”En mycket intressant kombination av spiritualism, vetenskap och teologi, som för oss ett steg närmare det man inom ramen för vad som idag allmänt anses vara vetenskap”.  K, Stockholm

”En kursvecka med kärlek, värme och nya möten. Birgitta har förmågan att beskriva det stora ämnet Livet med enkelhet. Hon väver samman vetenskap, teologi, kvantfysik och mystik på ett inspirerande sätt så att vem som helst kan förstå. Jag har nu fått med mig hem, användbara verktyg för ett lättare och kärleksfullare liv gentemot mig själv och andra. Verktyg som enkelt går att applicera i det verkliga livet” Malin, Skellefteå

”Tack för en underbar, lärorik och givande vecka på Zakynthos. Din förmåga att förmedla visdomar och visa hur allting hör samman är enastående och unik. Att göra det svåra begripligt är en konst du behärskar till fulländning” Karin, Stockholm