GOODLIVING MÅ BRA RESOR med Birgitta Tryberg


MÅ BRA RESA TILL ZAKYNTHOS


24-31/5 och 30/8-6/9 2019

För 12:e gången håller Birgitta/GOODLIVING unika kursveckor i Grekland. Under 2019 presenterar Birgitta olika aspekter av kärlek såväl vetenskapliga som andliga. Veckan på Zakynthos gör dig bl.a. uppmärksam på den högre avsikten med utmaningar, familjekonstellationer och möten i ditt liv. Genom föreläsningar och övningar både individuellt och i mindre grupper betraktar vi arketyper och person-galleri och hur kommunikation kan skapa kärleksfulla relationer eller konflikt och kamp. Birgitta vill visa den enkla sanningen som förändrar både ditt och andra människors liv.

*Medicin, religion, kvantfysik synkroniserar kärlekens dolda arkitektur

*Medveten och kärleksfull kommunikation påverkar din omgivning och
  alla relationer genom hjärtats elektromagnetiska kraftfält

*Praktisera attraktionslagen beskriven i Bibeln samt alla världsreligioner

*Pythagoras numerologi visar din egen väg i kärlek och kommunikationBirgitta är ansvarig för kursen och föreläser 4 tim./dag samt leder gruppövningar 30 min/dag under 5 dagar.
Unika föreläsningar varvas med avkoppling på den natursköna ön. Helena Carlson är värdinna och arrangör samt den som känner till Zakynthos smultronställen. Här finns tid att strosa, bada och njuta av de vackra stränderna, ligga i hängmattan eller koppla av på en mysig taverna.2019 års kursprogram är nu klart och många har valt att redan nu boka sin plats för att vara säker på att boende och plats finns kvar på dessa populära resor. 

Vi har valt att vistas på Zakynthos samt att ha föreläsningarna på det lugna och charmiga Daphnes Villas - för att ge kropp och själ ro. Du är hjärtligt välkommen att sitta med Birgitta i pergolan på Zakynthos under 2019.

Pris:
6.125 kronor inkl. moms
 

Flyg 2019: Förmånliga priser med Airtours direkt från Arlanda.
Just nu 700:- Boka-tidigt-rabatt: Maj 2899:- t.o.r
                                                     Augusti 2699:- t.o.r.

OBS - Beställ inte biljett utan samråd med Helena.Vi bor i den lilla byn Porto Roma på öns sydöstra udde. Tempot är lugnt och här ligger en ljuvlig badvik med kristallklart vatten. I den stillsamma byn finns en affär och en handfull genuina grekiska tavernor. Under majresan är det färre turister, lugnt och behagligt. Det är också en underbar grönska på ön, allt blommar och temperaturen är vanligen som en svensk sommar. På augustiresan är väderlek och temperatur i luft och hav vanligen runt 27 grader och det blir långa bad i det turkosblå havet.

 


Boendeförslag:


Daphnes Villas med sina charmiga pastellfärgade sommarvillor vackert inbäddade bland olivträd, rosor, rosmarin o lavendel.Husen har altan med hängmatta, solsängar, bord och stolar där man kan njuta sin frukost till ljudet av fåglar och cikador. Bor du här ingår transfer.
Maila Maria för pris och bokning: daphnesvillas@gmail.com samt se hemsida för info: www.daphnes-zakynthos.com

Villa Katerina
ligger vackert omgiven av olivträd och har en stor fin trädgård samt är närmaste granne med Daphnes Villas där kursen är förlagd. Här bor du rent och fräscht och har balkong eller terrass (vissa med havsutsikt) till ett bra pris.
Maila Danai för pris och bokning: villakaterinazante@gmail.com www.villakaterina.com

Porto Roma Studios
ligger vid den mysiga badviken Porto Roma. Du bor i fräscha studios med en vacker havsutsikt. Ca 3 minuter från Daphnes Villas. Rummen har en liten balkong. Hemsida. www.portoroma.gr

Deep Blue Villas
är stora lyxiga lägenheter belägen alldeles ovanför stranden i Porto Roma. Här har du en fantastisk havsutsikt från balkongen. 5 min från Daphnes Villas.
Kontakta Yianna: info@deepbluevilla.gr
www.zanteweb.gr/zakynthos.zante/en/deepbluevillaBirgitta Trybergs populäritet bygger på förmågan att förklara det stora livsfrågorna pedagogiskt och inspirerande så att alla förstår. Hon är leg. sjukgymnast, Teolog, feng shui konsult, Numerolog med lång erfarenhet, har 3-årig utbildning inom kinesisk medicin och har studerat kvantfysik. Har skrivit fyra böcker. Senast Champagne & gummistövlar som innehåller ämnen som kopplar till kursen. Birgitta/GOODLIVING undervisar, behandlar och vägleder privatpersoner och företag sedan 1990.

Information om verksamheten: www.goodliving.se

” Birgitta har ett enastående sätt att väva samman vetenskaper. Klart och tydligt. Och stillheten hon för in i föreläsningarna är otroligt skönt". Tar med mig fantastisk inspiration och många teoretiska verktyg att använda i praktiken. ” Linda, Sundsvall

”En mycket intressant kombination av spiritualism, vetenskap och teologi, som för oss ett steg närmare det man inom ramen för vad som idag allmänt anses vara vetenskap”.  K, Stockholm

”En kursvecka med kärlek, värme och nya möten. Birgitta har förmågan att beskriva det stora ämnet Livet med enkelhet. Hon väver samman vetenskap, teologi, kvantfysik och mystik på ett inspirerande sätt så att vem som helst kan förstå. Jag har nu fått med mig hem, användbara verktyg för ett lättare och kärleksfullare liv gentemot mig själv och andra. Verktyg som enkelt går att applicera i det verkliga livet” Malin, Skellefteå

”Tack för en underbar, lärorik och givande vecka på Zakynthos. Din förmåga att förmedla visdomar och visa hur allting hör samman är enastående och unik. Att göra det svåra begripligt är en konst du behärskar till fulländning” Karin, Stockholm