ANNICKEN LORENTZEN

Annicken har jobbet som frisør og make-up artist siden 2001. Hun startet Gullsaksen i Mars 2012 for å realisere en av sine store drømmer. Det å lage et eget konsept, skape en arbeidsplass for dedikerte frisører og en trygg og hyggelig atmosfære for sine kunder. Hun er genuint interessert i frisørfaget. Det å gjøre andre mennesker glade og fornøyd med seg selv. Hun elsker å jobbe med frisyreforandringer og nye fargeteknikker for å tilfredstille kundens ønsker og ta de litt videre enn det de hadde forventet. Annicken er veldig stolt av å jobbe for Joicos team og holdt kurs for frisører i Norge. Følg henne på Instagram under navnet: Annickenlorentzen_hair.

IDA JEANETTE PETTERSEN

Ida har jobbet som frisør og make-up artist fra 2009. Hennes nydelige vesen og sterk faglige kompetanse er en perfekt kombinasjon for en behagelig og betryggende kundeopplevelse. Hennes nøyaktighet og perfeksjonisme gjør at du føler deg trygg og er i gode hender. Ida gjør  blant annet fantastisk fine farger, hun personligjør fargen så den passer akkurat deg. Hun tar gjerne oppdrag som hårstyling og make-up for å få en fin helhet på din styling til fest. Herrefrisyrer er også en av hennes spesialiteter. Ida er med på å kvalitets sikre opplæring av lærlinger.

CAMILLA MADELEINE FINNERUD

Camilla har jobbet som frisør fra 2009. Hun har stor interesse for nye trender innen hår, make-up og klær. Noe som gjør henne spesielt flink til å se helhet når det gjelder frisyre, farge og stylingmuligheter. Hun er den fødte perfeksjonist og jobber hardt og nøyaktig for å realisere kundens ønske og drømmer om eget utseende. Når det gjelder Nye trender innen klipp og farge er hun tidlig oppdatert med hva som gjelder. Camilla er ekspert innen hair extention og jobber med et av de beste hair extention merket på markedet. Hun er en stor inspirasjon og glede for alle rundt seg. 

 

 

INGER HELENE FORSETLUND

Inger begynte hos oss januar 2017 som lærling etter endt skole ved Adam og Eva skolen i Oslo. Inger har lengtet etter å endelig ta fatt på utdannelsen som frisør. Hun er en flittig lærling og meget lærenem. Vi er godt i gang med opplæringen. Hun utfører klipp, fargebehandlinger, føn/styling og farging av vipper og bryn. Inger har fått sertifikat til å gjøre behandlinger med hairextention fra Hairtalk. Inger har for tiden mammapermisjon. Hun er tilbake i September 2019.

ELIANNE PRANG-UNNEBERG

Elianne begynnte hos Gullsaksen i mars 2018. Hun har gått på Adam og Eva skolen i Oslo og gikk ut med topp karakterer. Lærlingtiden hos oss er nå godt i gang , og Elianne har allerede fått flere faste kunder. Hun utfører klipp og farge/ striper på både dame og herre. Oppsettninger / styling føn er også noe hun kan tilby. Hun har også fått sertifikat til å gjøre behandlinger med hairextention fra Hairtalk. Ellianne er en meget dedikert frisørlærling. Følg henne på Instagram under navnet: Hairbyelianne.

JOSEFINE EVENSEN

Josefine startet som lærling hos oss i juni 2014. Hennes interesse for frisøryrket startet allerede som liten jente. Josefine sørger for at kundene føler seg godt ivaretatt og at de får en proffesjonell kvalitetsbehandling. Hun er ekstra glad i å jobbe med langt hår både når det gjelder farge og klipp/styling. Hun følger med i trend bildet og er oppdatert på nye fargeteknikker. Josefine tok svennebrevet i frisørfaget juni 2016.