Kvalitetsviner og ekte vinglede - 

PORTUGAL har et spennende og variert vintilbud som er vel kjent blant vininteresserte i utlandet. På det norske markedet er utvalget av portugisisk kvalitetsvin svært begrenset i forhold til det som er tilgjengelig.  

-DOURO. Våre viner fra Douro regionen produseres på vingården Quinta da Rede, nydelig lokalisert mellom byene Mesão Frio og Peso da Régua i Dourodalen, verdens eldste offisielle vinregon siden 1756 og oppført på UNESCOS verdensarvliste i 2001. Med oppkjøpet av vingården Quinta da Rede realiserte produsenten José Alves sitt ønske om å produsere fantastiske viner "som du skal huske at du har smakt". Etter 12 års hardt arbeid med å rehabilitere gården og utplanting av nye vinstokker fikk han sine første viner på markedet i 2008. 

Vinene er resultatet av et kompromissløst samarbeid mellom den visjonære vinprodusenten José Alves og trollmannen Osvaldo Amado, “winemaker of the year” i 2014, 2015 og 2016, med over 600 millioner flasker vin og 600 sølv og gullmedaljer på samvittigheten. Med den unike plasseringen ved Douro elvens høyre bredd, med sol fra morgen til kveld, er utgangspunktet det aller beste for et godt resultat i produksjonen av gårdens flaggskip, hvit og rød Reserva og Grande Reserva.Etter 21 års drift er Quinta da Rede etablert som et referansepunkt for vinkjennere, med en lang rekke internasjonale priser og anbefalinger fra kjente vinskribenter.

-BAIRRADA. Våre viner fra Bairrada regionen produseres av Luís Patrão, en vinprodusent som produserer egne druer på drøye 3 hektar familieide vinmarker i Bairrada regionen under navnet VaDio som betyr Vagabond på portugisisk. Vinmarkene består av to deler. Den ene ligger i en vestvendt skråning med sandjord. Her dyrkes i hovedsak hvitvinsdruer. På den andre delen med jordsmonn av kalkstein dyrkes mest Baga druer.

FRANKRIKE 

-CHAMPAGNE. Våre Champagner produseres hos Alain Suisse i Cumières (The Great Marne Valley) på 2,5 hektar mens Cédric Mangin holder til i Le Chene La Reine og produserer på 18 hektar vingård i fjerde generasjon. Begge driver etter tradisjonelle metoder i vinmark og kjeller. 

   -COMTE TOLOSAN. Våre viner fra Comte Tolosan produseres på vingården Domaine de Ribonnet i Beaumont Sur Leze, hvor familien Gerber har produsert vin på 20 hektar siden 1974. Forøvrig dyrker man korn på øvrige 200 hektar. Vinproduksjonen foregår i kjelleren under det enorme slottet som kneiser majestetisk på åskammen med panoramautsikt i alle himmelretninger.