Til alle klubbens medlemmer om dugnadspoeng

Stevnesesongen er i gang igjen og sjansen for å samle dugnadspoeng er også tilbake. Vi setter stor pris på at medlemmer hjelper til, og håper at dette vil bli oppfattet som et positivt bidrag, for all innsatsen som legges ned av frivillige på senteret.
Det vil fortsatt være det samme retningslinjene om hvordan man samler poeng. Systemet rundt dugnadspoeng blir løpende evaluert.
Styret setter pris på innspill til tiltaket, og vi ønsker også forslag i fremtiden på hva dugnadspoeng ellers kan ønskes benyttet til.

 

All dugnads arbeid:
⁃ 1 poeng pr hele dugnadstime.
Det vil finnes egne skjema for dette i sekretariatet.
Skjemaet er personlig.
Man er selv ansvarlig for å få påført poeng på sitt skjema.
Man er selv ansvarlig for å få signatur av ansvarlig for å få bekreftet opptjente poeng. Man er selv ansvarlig for å ta vare på sin egen poengoversikt.

Styreverv/sekretariat/arrangement/stevneansvarlig
Dette regnes som dugnadsinnsats og premieres med 1. poeng for hver hele time, på lik linje med annet poenggivende arbeid.

Ved annen dugnad som arrangeres på Grenland er det også mulig å smale dugnadspoeng. Dvs f.eks klargjøring til stevne, arbeid under og etter stevne, organisert dugnad på anlegget i form av vedlikehold osv.

Poeng kan overføres innenfor husstanden/medlemskapet.
Opptjente poeng kan ikke byttes/gis bort til andre utenfor husstanden/medlemskapet.

20+
10 - en baneleie
30 - halvt års kaffeavtale
50 - klubbjakke eller shabrakk 
80 - klubbdekken 
90 - halvt års baneleie inkl. boks 
120 - helårs baneleie ink. boks 

Halv og helårs leie inkluderer fast treningsboks i gamle skolestallen, max. to bokser per husstand 

 • Grenland hest og ryttershop

  Åpningstider opplyses på Equipe i forbindelse med stevner. I tillegg har vi åpen Onsdag fra 16-19 og lørdag 11-16 når det ikke er stevne.

  Besøk vår nettbutikk www.grenlandhestogryttershop.no Husk her kan du også bruke gavekort vunnet etter 31/1-2020 i forbindelse med stevne hos Grsk. 


  Les mer…
  05.05.2020 14:56
 • Overnatting

  Olavsberget Camping v Nystrand(ca 2 km fra rideanlegget): Hytter og leiligheter,  Epost:  irene[AT]olavsberget.no, tel 91377470

  Hotel Vic, Porsgrunn sentrum; Epost:  booking[AT]vichotel.no, tel 35569800.

   

  11.03.2015 12:27
 • Stevner

  Se terminlisten på horsepro.no for stevner, deltagere og startlister. Under fanen aktiviteter er også stevnene som arrangeres av grsk lagt inn.

  Premier og gavekort leveres fra Rytterbua Hesteutstyr. Gavekort kan benyttes i nettbutikk. Rytterbua Hesteutstyr vil ha utsalg av rytter og hesteutstyr i kafeen på utvalgte dressur- og sprangstevner.

  03.03.2015 16:55
 • Oppstalling stevner

  GRSK har 99 bokser fordelt på A,B,C og D stallbygg beliggende ovenfor hallene. I tillegg har GRSK mulighet 26 bokser i gml. skolestall og mulighet for ytterligere 22 bokser  i gml.privatstall.

  Oppstalling i faste bokser innendørs (ikke telt). OBS- ikke drikkekar i bokser, ta med egen vannbøtte. Vaskespilt, og vann tilgjengelig. Møkkekontainere er utplassert og skal benyttes.Ta med eget trillebår og greip.

  Les mer…
  28.02.2015 11:57
 • Kiosk

  "Solsiden kafe" er åpen under stevner, normalt fra kl 9 til stevneslutt. Kafeen er dugnadsbasert. Frokost/lunsjbaguetter, toast, pølser, dagens middag, pizzabaguetter, kaker, vafler, frukt og sjokolade, te,kaffe, brus

  28.02.2015 11:53
 • Kontakt sprangstevner

  Epost: sprang[AT]grsk.no

  Telefonnumre til sekretariat,oppstalling, etc, se stevneinvitasjon. Benytt helst epost. Sekretariatet sjekker epost under hele stevnet.

  28.02.2015 11:31
 • Kontakt dressurstevner

  Epost: grskdressur[AT]gmail.com

  Sekretariat, se stevneinvitasjon

  28.02.2015 11:31
Grenland hest og ryttershop logo -Leverandør av premier og gavekort på stevner hos GRSK
lagt til handlevogn