TEGNEKONKURRANSE - STICKERS

TEGNEKONKURRANSE - STICKERS

GRSK inviterer til tegnekonkurranse for stickers til

a) Landsmesterskapet Sprang Ponni 2016

b) INM Sprang Ponni & Children 2016

Frist for innlevering av bidrag er 5. juni 2016 kl 23.59(OBS Ny frist).  Det er anledning til å tegne forslag under D-stevnet på Vallermyrene 4-5. juni 2016. Ark og farger i kafeen. Les mer nedenfor om konkurransen.

Hvem kan delta? Medlemmer av GRSK som er født år 2000 eller senere. Du behøver verken ha egen ponni eller ri sprang for å delta.

Hvor stor skal tegningen/designet være? Formatet finner du ved å brette et A4 ark to ganger, det vil si den øverste 1/4-del av arket. Bruker du PC/MAC bruker du 2150p(b)*738p(h)

Kan jeg sende flere forslag? Ja, du kan sende inn så mange du ønsker, men du må skille mellom hvem som er til Landsmesterskapet og hvem som er til INM.

Hva må være med/satt av plass til ? Stevnets tittel, se pkt a og b ovenfor. (Du velger selv font og størrelse) I tillegg GRSKs logo. Vi kan hjelpe til med å få plassert logo og tekst med trykte bokstaver om du setter av plass (f.eks om du tegner forslaget for hånd).

Kan jeg velge om jeg designer på PC eller tegner for hånd? Ja, vi tar i mot alle bidrag, du kan tegne med tusj, fargeblyanter eller designe på en PC. Om du tegner for hånd, sett av plass til stevnets tittel og  klubbens logo, så ordner vi med at tekst og logo blir satt på.

Hvor sender jeg min tegning/mitt design? Dine forslag kan du scanne inn og sende på mail til sprang@grsk.no. Har du problemer med å få scannet inn, så kan du også sende pr post til Grenland Ryttersportsklubb, Leirgata 12, 3946 Porsgrunn eller levere til Siv Helset. Husk fristen søndag 5.juni 2016 kl 23.59.

Hvem velger ut vinnerne?  Reklamebyrået Mediateam Kommunikasjon  har sagt seg villig til å være jury for oss og plukke ut en vinner for hvert av stevnene. De 2 vinnerne og  ytterligere 2 for hvert av stevnene, totalt 6 bidrag blir premiert. De to som blir valgt, blir trykket som  stickers til stevnedeltakerne. I tillegg blir designet benyttet på nettside,  facebookside og eventuelle plakater. Bli med, da vel!

26.04.2016 09:34