smittevernregler og ridetider

Hei alle sammen!

Nå er smitta i Grenland veldig høy, så dette rammer dessverre også ridesporten. Har fått retningslinjer fra kommuneoverlegen, disse MÅ følges.

- Begge haller kan brukes, men kun EN rytter i hver hall. Rideundervisning med klubbens godkjente instruktører foregår i storehall. Instruktørene er Silje Ludvigsen Dalen, Ann-Elina Christophersen, Per H. Bjørnstad, Ina Bakke, Elisa Kaae Poulsen og Espen Wielunski.

- Det er kun tillatt med EN rytter i hallene, men det er lov til å ha en ridelærer til å undervise.- Ridetider må avtales med Tonja Marie Nøklegård Jansen på PM. Tar KUN hensyn til de som sender ridetider på PM, da det er vanskelig å følge med på alt av innlegg. oppdateringer av ridetider vil bli lagt ut på GRSK- infoside på facebook. 

- Det settes av 45 min til hver ekvipasje.

- Spørsmål vedr smittevernsregler, kan dere kontakte Håkon Stornes .

- Munnbind påbudt på hele anlegget. Unntak kun på hesteryggen.

Ingen longering!!

Ingen leiing i hallene. Hallene er forbeholdt ridning!!

Viktig at alle har tålmodighet. Alle vil ri, men dessverre er det slik at ikke alle kan få det slik de ønsker. Anbefaler at de som kan ri på formiddagen, rir på formiddagen slik at de som er på skole og jobb, også får ridd. Vi holder oss oppdatert til enhver tid vedr smittevernsregler, så forandringer til det bedre håper vi skjer snart.

06.01.2021 16:04