Informasjon gjennomføring av årsmøte

Informasjon til alle påmeldte til årsmøtet i Grenland Ryttersportsklubb fredag 4. juni kl. 1800

 Lenke til teams ligger i eget innlegg på forsiden.

Årsmøte – påmeldingslenker

Årets årsmøte gjennomføres digitalt og det foregår på Teams og i saksbehandlersystemet GoPlenum. Hvis du deltok på det ekstraordinære årsmøtet 4. februar i år, så er det samme system som da.

Teams benyttes til å vise talerlisten i saken og avstemmingsresultater. Det er her du snakker når du får ordet ved å skru på mikrofon og kamera og sier det du skal si.

Teams benyttes ikke til å kommentere, eller sette seg på talerlisten.

Pass på å logge deg på i Teams rundt kl. 1730 for å sikre at du har både lyd (høyttaler og mikrofon) og bilde (kamera) og tilgang til chat. 

GoPlenum benyttes til å følge sakene, sette deg på talerlisten, legge inn endringsforslag i saker, eller forslag til andre kandidater, og for å avgi stemme.

Det er nyttig og viktig at du setter deg inn i hvordan dette systemet fungerer. Har du deltatt tidligere, så oppfrisk gjerne kunnskapene dine med å se gjennom opplæringsvideo GoPlenum. Den gir god informasjon om hvordan dette fungerer.

https://www.youtube.com/watch?v=F2_4fxCvet0

Du vil få en SMS med informasjon om innlogging i GoPlenum.

Pass også på å logge deg inn i GoPlenum i god tid før årsmøtestart, sånn at du vet at du kommer inn som du skal.

 

Årsmøtegjennomføring – noe forhåndsinformasjon

Husk å forberede deg på sakene som er på saklisten ved å lese gjennom de dokumentene som er lagt ut, slik at du vet hvor du har spørsmål, innspill, forslag til endringer, eller benkeforslag. Da vil du være godt forberedt til å delta aktivt i årsmøtet. Dirigenten vil lose årsmøtedeltakerne gjennom slik at det skal være tid til å stille spørsmål, komme med endringsforslag eller av annen grunn melde seg på talerlisten, men det er alltid bra å ha forberedt seg. Når årsberetningen skal behandles vil den ikke bli lest opp, så her er det viktig at du har lest den på forhånd slik at hvis du oppdager noe du lurer på, eller mener mangler, og vil kommentere det, så ber du om ordet i saken.

 

Vel møtt til årsmøte på fredag.

Har du spørsmål av tekniske eller praktisk art, så ta kontakt med undertegnede. Har du spørsmål til sakene, så ta kontakt med styreleder, Irene.

Med vennlig hilsen

Lisbeth Danielsen

Norges idrettsforbund
Vestfold og Telemark idrettskrets
___________

SENIORRÅDGIVER
Lov og organisasjon

Lisbeth.Danielsen@idrettsforbundet.no

03.06.2021 21:53
lagt til handlevogn