Heidi Skar-kurs 10.-11. okt 2016

Heidi Skar-kurs 10.-11. okt 2016

Heidi Skar er kjent som stemmen fra Eurosport sine hestesportsendinger. Hun er en ettertraktet instruktør og inspirator og vi er veldig glade for at Heidi for 3. gang tar turen til oss i høstferien(uke 41). Pga Oslo Horseshow er kurset kun over to dager denne gangen, men antall grupper er økt fra 3 til 4 slik at det er plass til 16 ekvipasjer.

Bindende påmelding innen 10. september 2016 til mobil/SMS 41916781 eller  siv.helset@langangen.no.

 I påmeldingen skriver du

  • Rytters navn og navn på hest/ponni, oppgi gjerne nivå
  • Behov for dag/døgnboks 
  • Eventuell matallergier eller andre spesielle hensyn

Dersom det er nok plasser på gruppene, kan en rytter delta med flere hester/ponnier.

Plass bekreftes plass pr mail/SMS med en kort betalingsfrist. Ved forsinket betaling kan plassen gå videre til evnt. ryttere på venteliste.

Instruksjon skjer i 4 grupper, hver på 4 ryttere, og det er satt av 1,5 time pr gruppe som gir god tid til individuell veiledning. Heidi Skar ber om at alle deltagerne følger med på alle gruppene (når de ikke selv varmer opp, skritter av) slik at de lærer av de andre gruppene også. Deltagerne må derfor sette av hele dagen til kurset.

Pris GRSK medlem: kr. 800 pr person for instruksjon og lunsj.

Pris ikke-medlem: kr. 1400 pr person for instruksjon og lunsj. Pris inkluderer da også dag/døgnboks og baneleie. Hvordan bli medlem, se her.

Medlemmer av GRSK kan benytte dag/døgnbokser gratis i Stall C under kurset.

Prisen inkluderer foruten instruksjon også sunn og god varm lunsj hver dag. Siv Helset sørger også for at det  vil være frukt og drikke tilgjengelig for mellommåltider før og etter lunsj. Foreldre og andre som også ønsker lunsj, kan kjøpe dette for en grei pris, men gi gjerne beskjed slik at vi kan beregne antall.

30.08.2016 10:35
lagt til handlevogn