Dugnad Spranggruppa

Dugnad Spranggruppa

Les mer om nye dugnadsregler og bruk av anlegget og bruk av gratis boks under stevner  under fanen Nytt fra Styret, link her.

Alle aktive skal melde seg inn i gruppe til Cecilie Skar cecilie.skar1989@gmail.com eller SMS 97412545 innen 1. desember 2016.

Kioskgruppa: Bemanne kiosken, innkjøp og planlegging til stevner.
Helsepersonell: Fordele vakter og passe på at vi har alt nødvendig utstyr før stevne
Sekretariat: Bemanne sekretariatet, påmeldinger, horse pro
Dommerbod: Vakter i dommerboden. Vi trenger speakere, skrivere og tidtakere. Det forventes at ryttere som ønsker å sitte i dommerbod fremfor å stå på banen nå må jobbe X2 av vakter på banen (dvs 3 klasser på banen i løpet av helgen = 6 klasser i dommerbod)
Renhold: Holder området ryddig. Tømmer søppelkasser, vaske gulv i kafeen, vaske toalettene, hjelpe til med møkking på plassen. Dette er fleksibelt arbeid som man kan gjøre når man likevel er her.
«Handy-gruppa»: Tar seg av tekniske og andre utfordringer vi stadig møter på under stevnet. Sørger for at lyd, pc’er, tidtaker og celler (osv) fungerer før og under steve. Her burde det fordeles slik at det er noen som tar ansvar for at alt er i orden før start og at vi alltid har en kontaktperson tilgjengelig på stevneplassen, særlig før start da vi som oftest møter de største utfordringer da.
Banekjøring: Ansvar for banene og at traktor, harv og annet nødvendig utsyr for å preparere baner er i orden før og under stevne.

19.10.2016 09:51
lagt til handlevogn