Vi kan golv!

                                                                                                                                                    

Vi söker medarbetare!

Kontakta oss så vi får veta mer om dig.

Välkommen till Golvmaterial där kvalitet och service är viktigt. Här får du hjälp av mycket kunnig personal både vid val av golv och i samband med inläggning.

Vi har många års erfarenhet i golvbranschen och har under åren samlat på oss lång och gedigen kunskap. Tillsammans med våra kunder har vi en dialog där vi strävar efter att se de mest fördelaktiga lösningarna för att uppnå ett bra resultat.

I huvudsak arbetar vi med entreprenad och service där vi har en stor bredd på våra uppdrag. Vi är vana att hantera såväl stora som små projekt både regionalt och nationellt. Våra kunder finns inom den offentliga sektorn hos kommun och landsting, bland fastighetsägare, både lokala och ledande byggföretag, butiker och företag samt även privatpersoner.

Vi har en god kontakt med branschens golvleverantörer och ett nära samarbete med ledande leverantörer på marknaden som driver utvecklingen av material och design framåt. Det här gör att vi kan erbjuda dig ett brett sortiment av produkter att välja mellan och det vi inte har letar vi rätt på.

Vi är ett GVK auktoriserat företag. Medlemmar i G.B.R. och i Sveriges Byggindustrier. Vi har avtal med Byggnadsarbetareförbundet samt har genomgått kurser för "heta arbeten". Vi lämnar kvalitetssäkring och garantier på våra arbeten.

Vi utför allt inom golventreprenader, så som inläggning av trägolv, plastgolv, textilgolv, linoleum samt golvslipning och underhåll. Vi utför även specialläggningar med mönster och design i de olika materialen.

Genom ett nära samarbete med våra golvleverantörer har vi möjlighet att ta fram det golv ni söker.

Under menyn försäljning kan ni gå till leverantörernas hemsidor. Kom in till vår utställning för att se och känna på materialen.