Paraply mini 104 cm

Paraply mini 104 cm

Regnponcho engångs transparent 2pack

Regnponcho engångs transparent 2pack

iphoneladdare

Laddning / datakabel för Iphone 5/6/7/8 / X färgad

Klicka på förstorningsglaset för att söka en artikel

Välkommen till vår webbhandel

Våra köpevillkor hittar ni längst ner på sidan

Bild 2

Vi säljer till både privatpersoner och företag.

Kolla gärna in våra olika kategorier Bilvårdsprodukter, Blandat, Camping & friluftsliv, Fordonstillbehör eller Jakt & Skytte

Har ni några förslag på produkter ni skulle vilja se i vårt sortiment så KONTAKTA OSS

Vi skickar med både Postnord och DHL.

Våra  leveranser levereras i 100% återvunnet material för att vi är medvetna om miljön.

Vi tar in nya produkter kontinuerligt så håll koll 

Tack för att du väljer oss 

Fler nyheter

Jumpstarter 12 volt 17 ah + kompressor

Jumpstarter 12 volt 17 ah + kompressor + usb + lighter

KÖPEVILLKOR

Betalning med Payson.

Betalning med Payson. Betalning sker enkelt och tryggt med Payson. Du behöver inte ha ett konto hos Payson sedan tidigare för att kunna betala. Slutför köpet direkt med VISA, MasterCard samt de svenska bankerna Swedbank, SEB, Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Skandiabanken och Sparbanken Syd. Du kan också välja att betala i efterhand på faktura eller att delbetala över 3-24 månader. Payson håller höga säkerhetskrav och för alla kortbetalningar används 3D-secure teknik. Flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet sedan 2004. Läs mer här: www.payson.se

Orderbekräftelse
En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress som du har angivit i dina kunduppgifter. Det kan vara bra att spara den vid eventuella kontakter med kundtjänst.

Leveranstid
Leveranstiden är normalt några dagar från det att din beställning görs. Skulle någon vara tillfälligt vara slut i lagret kan leveranstiden vara längre. I förekommande fall får du meddelande om detta.

Frakt
Fraktkostnaden kan du se i kassan innan du bekräftar köpet.

Betalningssätt
Vi använder oss av betalningsalternativet payson Checkout. Observera att vi som leverantör är ägare tills full likvid erlagts.

Sen betalning
Vid eventuell fakturering är betalningstiden 10-30 dagar. Vid sen betalning påförs dröjsmålsavgifter och dröjsmålsränta enligt lag. Rätten att mottaga betalning kan ske utan ditt medgivande.

Ångerrätt
Som konsument har du, i enlighet med distansavtalslagen, rätt till ångerrätt utan att ange någon anledning. Du måste dock meddela kundtjänst detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. För att returnera varorna ska dessa vara oanvända och oskadade i sina originalförpackningar. Returnera varorna tillsammans med fakturan eller en kopia av den! Du får själv stå för returfrakten. På fakturan anger du returorsak “Ångerrätt”. Varor får inte returneras som postförskott eller efterkrav.

Reklamationer och transportskador
OBS. Kontrollera paketet direkt när du mottagit det. I fall som försändelsen är skadad och det uppstått tex ett läckage eller annan skada så är det viktigt att du reklamerar direkt på utlämningsstället eller transportören som kom med din försändelse. Ifall din försändelse är skadad vid leveransen ska reklamationen riktas mot transportören direkt vid mottagandet. Om du skulle få en vara som är defekt eller en felaktig leverans ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny vara. Du måste dock meddela kundtjänst detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. Kundtjänsten sänder en förfrankerad returetikett. För att returnera en vara ska denna vara oanvänd och i det skick som den var när du mottog den. Returnera varan tillsammans med fakturan eller en kopia av den! På fakturan anger du returorsak. Obs! Du måste först ta kontakt med kundtjänst för att få reklamationen godkänd och returfrakten betald.

Tvist
Tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i svensk domstol.

Totalsumma:
    Till kassan