Kontakta oss!

Har du frågor om din order, önskar köpa mängder av böcker eller något annat vi kan hjälpa dig med.

 

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Kontakt info

Du når oss enklast på:
order@friareliv.se
0911-241144

Postadress:
Friare Liv AB
Mjösjölidvägen 477
946 40 Svensbyn

Bankinfo:
Bankgiro: för OCR betalningar 5276-9809 
Bankgiro: 5573-2440

For payments from outside of Sweden
Bank: Sparbanken Nord
IBAN: SE92 8000 0826 4406 3173 4340
SWIFT code: SWEDSESS


Vill du läsa om våra utbildningar besök www.friareliv.se/utb 

Har vi mycket att göra eller är på spännande uppdrag kan det vara svårt att nå oss på telefon, då är det säkrast att E-posta.

Betalningsvillkor

 
Alla priser är inklusive moms. 6% på böcker och CD, 25 % på DVD, pedagogiska hjälpmedel och kurser. En faktura medföljer leveransen. Du har 14 dagar på dig att betala. Vid utskick av påminnelsefaktura tillkommer vid första 50 kr och andra 120 kr för extra arbete.

Inga kortköp
Vi erbjuder inte kortköp eftersom vi hellre vill att dina pengar går till att stödja vår verksamhet snarare än att öka bankernas miljardvinster. Vi hoppas att du har förståelse för detta och finner nöje i att betala fakturan så att vi kan fortsätta utveckla, skriva och publisera böcker som belyser förtryckande system och ger verktyg för att hantera utmaningar i livet.

Bokhandlare, utbildare & CT
Speciella betalningsvillkor gäller för bokhandel, utbildare och Certifierade NVC tränare. Kontakta oss för information.

Leveransvillkor
Frakt tillkommer med angivet belopp i kassan efter vikt. Levereras innom 3-10 arbetsdagar med B-post. Eller om paketet väger över 1kg med DHL.
Paktet till privatperson sikickas med DHL utlämningsställe och paktet till företag kan levereras direkt, du väljer detta i kassan.
 
 
Leveranser utanför Sverige
Leveranser utanför sverige under 2kg skickas som ekonomibrev. OBS - Gäller bara om paketet av posten räknas som brev. (bredd, höjd, djup och vikt enl, postens riktlinjer.
Leveranser över 2kg skickas som paket, enligt postens prislista.
Leveranstiden utanför sverige kan variera beroende på destination.
60kr i bankavgift för att ta emot utlandsbetalningar läggs på fraktkostnaden.

 
Returrätt
Du har 14 dagars full returrätt och betalar då bara returportot. Du ansvarar för att returen kommer tillbaka till oss hela =nyskick som går att sälja vidare. Vi tar oss rätten att neka din retur om du inte skickar tillbaka produkten i ett hållbart paket.
Returadress:
Friare Liv AB
Mjösjölidvägen 477
946 40 Svensbyn
Sweden

 

Tack för hjälpen
Vi uppskattar att du köper böcker direkt av oss som förlag, då kan vi fortsätta att översätta, skriva och skapa böcker. Du hittar alla våra tittlar i den vanliga bokhandeln och internetbokhandeln, bara att då går den största delen av förtjänsten till den bokhandlaren snarare än till oss. Vi hoppas att den klarheten hjälper dig att spendera dina pengar på sätt som när dig.