Vårt Kapittel på Berger Gård er over

1. july 2018 

Vi har med tungt hjerte valgt å legge ned driften på Berger gård.

 

Vi ønsker alle våre kunder en god sommer

 

 Det vil fortsatt være mulig med kokk hjem og leie av servitør til diverse selskap

meny og priser kommer

 

mvh Ragnhild og Peter

 

Om oss

Vi kjørte en sommerdag forbi Berger Gård og stoppet for å handle moreller og bringebær da vi møtte AnneMa og Egil for første gang. Det kom frem at vi var kokker og da åpnet de dørene for oss. Innenfor lå det et nydelig selskapslokale og et moderne kjøkken. Vi fant fort ut at dette var noe vi hadde lyst til å satse på.

Vi har fokus på kortreiste råvarer og hjemmelaget mat. med flere gårder i området har vi god tilgang på fantastiske råvarer som Økologiske grønnsaker, frukt, bær, kjøtt, poteter og egg.

Vi satser på sammarbeid med bønder i området

 

Peter 

Karrieren begynte i Kongsberg og jeg har siden fått erfraring fra blandt annet Kristiansand, Hamar og Hønefoss. Jeg møtte Ragnhild på SMAK i Sandefjord og resten av historien er ennå ikke skrevet. Jeg har vært heldig og fått med meg en rekke spennende opplevelser som bla. lærlingkonkurranser, konkurransedommer og matkurs. Jeg har ansvar for varmmaten og setter stor pris på å jobbe med friske råvarer og lokale produkter.

Ragnhild

Har tatt sin læretid hos Odd Ivar Solvold på SMAK i Sandefjord, Der har hun stått mye på dessert avdelingen og i bakeriet. Hun tok sitt fagbrev med Meget godt bestått. Ragnhild har rollen som Daglig leder, bakeri og dessertansvarlig.Hun jobber også som servitør på søndagåpent og i selskaper.

Følg oss på Facebook

Noen av våre leverandører

Vi samarbeider med lokale leverandører

  • Hansens røkeri
  • Finstad engros
  • Axel Andersen
  • Berle gårdsbutikk
  • Kvelde mølle