Feieutstyr til private og profesjonelle

Skorsteinsutstyr AS leverer feieutstyr til hele Norden fra den anerkjente leverandøren RodStation. Dette er utstyr av høy kvalitet, som enkelt og effektivt lar deg rengjøre skorsteinen innvendig. Vi har smarte pakkeløsninger med stenger og nylonkost, men også videoutstyr for inspeksjon av skorstein. Utstyret egner seg like godt til privatboligen som for profesjonelle aktører.

Med mange års erfaring i bransjen vet vi hva som fungerer. Utstyret vi leverer gir et meget tilfredsstillende resultat, og bidrar til å ivareta brannsikkerhet og forebygge pipebrann.

Fei skorsteinen uten å gå på taket

Utstyret fra RodStation lar deg rengjøre skorsteinen hjemme eller på hytta uten hjelp fra profesjonelle aktører. Du kan feie skorsteinen fra sotluke i kjelleren, direkte gjennom peis eller ovn, fra tak eller feieluke på loft, eller ved en kombinasjon av disse. Dermed kan jobben gjøres uten at du må opp på taket av boligen.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon vårt utstyr og viktigheten av regelmessig rengjøring av skorsteinen.

Skorsteinen bør feies årlig

En sotet skorstein kan i verste fall føre til skorsteinsbrann. Det gir også dårligere trekk, noe som fører til mindre energiøkonomisk og miljøvennlig fyring. Derfor anbefaler vi at skorsteinen feies årlig.

Det er imidlertid ikke lenger nødvendig å kontakte en feier for å få rengjort egen skorstein. Feieutstyret fra RodStation gjør det enkelt å feie skorsteinen, og dermed ivareta brannsikkerheten hjemme eller på hytta på egen hånd. De roterende kostene gir meget tilfredsstillende grad av rengjøring, og muliggjør enkel og effektiv fjerning av beksot.

Brukervennlige løsninger fra RodStation

For å gjøre det enkelt for våre kunder, har vi satt sammen to pakkeløsninger som dekker de fleste behov. Pakkene består av stenger med lengde på én meter og én nylonkost, samt choks og umbrakonøkkel. Utstyret kan benyttes til de fleste typer skorsteiner.

Har du en skorstein på ti meter og mulighet til å feie både fra kjeller og loft, vil den lille pakken med fem stenger være tilstrekkelig. Vi har også en større pakke med ti stenger, beregnet på skorsteiner opp til 20 meter. Ved behov er det mulig å kjøpe tilleggsstenger for å tilpasse utstyret til din skorstein. Dersom du kun skal feie skorsteinen fra kjelleren, må lengden på utstyret tilsvare skorsteinens høyde.

Vil du ha mer informasjon om vårt feieutstyr? Kontakt oss her så svarer vi på dine spørsmål.

Se Rodstations egen demo på feiing fra vedovnen.

Feiermester Alf Pettersen har lang erfaring innen feierfaget. Han tok mesterbrev i 1974 og har i senere tid hatt ulike stillinger som feiermester, blant annet i Oslo Brann- og Feiervesen. I 2000 startet han egen virksomhet som tilbyr tjenester innen rehabilitering av skorsteiner, kontroll av ildsteder og tilbyr generell konsulentvirksomhet.

Funksjonelt og brukervennlig feieutstyr av høy kvalitet

Vi ønsker å gjøre det enkelt å ivareta brannsikkerhet og utføre renhold av egen skorstein. Derfor har vi valgt å ta inn feieutstyr som kan brukes av privatpersoner så vel som profesjonelle aktører. Vårt utstyr produseres av britiske RodStation, som på en mesterlig måte kombinerer funksjonalitet, kvalitet og brukervennlighet. Dette kan vi tilby til meget konkurransedyktige priser.

Vi har satt sammen smarte pakkeløsninger med effektive nylonskoster og fleksible stenger som gir enkel tilgang til innsiden av skorsteinen. I tillegg til dette tilbyr vi inspeksjonskameraer og tilbehør til skorstein.

Kontakt oss for råd om feiing av skorstein

Vi har høy og bred kompetanse innen feierfaget, og hjelper deg gjerne dersom du har spørsmål knyttet til vedlikehold av skorstein. Dersom du har spørsmål om våre produkter, er det bare å ta kontakt.

Våren 2019 begynte skorsteinsutstyr AS å ta inn feieutstyr av høy kvalitet som selges til både privat- og bedriftsmarkedet. Vi kan levere feieutstyr over hele landet.