Welkom op onze website, deze is helaas nog in bewerking.

Boekhouding voor de snelgroeiende onderneming!

Fast Finance is er om u van uw zorgen te ontdoen en u te ondersteunen in het ondernemen. Dit wordt gedaan door uw volledige financiële administratie voor u te verzorgen. Elke belastingaangifte wordt goed en tijdig voor u gedaan. Op deze manier kunt u zich volledig focussen op het ondernemen in uw vakgebied.

Fast Finance is in 2016 opgericht. Sinds dag 1 is er gezorgd dat elke klant met een gerust hart kan ondernemen. 

Als Fast Finance willen we elke ondernemer die zich bij ons aansluit verder helpen. Wij regelen niet alleen uw administratie, u kunt ons ook benaderen voor allerlei vragen eromheen. Zo nodig voorzien we u van advies en ondersteunen we u in allerlei zaken. Hulp wordt geboden waar hulp nodig is. Of dit nou gaat om de administratie of om andere zaken in uw onderneming. Op fast finance kunt u rekenen.

Persoonlijk contact staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Zo zijn wij ook bereikbaar buiten kantoortijden en in weekenden. Een ondernemer is namelijk niet alleen tijdens kantooruren aan het ondernemen. Op deze manier hoeft u niet te wachten op de volgende ochtend om contact op te nemen.

Voor uw gemak kunt u uw wensen aanvinken in onderstaand formulier een op maat gemaakte offerte.