Evelina & Dennis

Evelina Åkesson berättar sin "homestyling historia":

När vi bestämde oss för att sälja vårt hus i Gryet fick vi chansen att få hem Agneta Thulin från Färgglatt AB till oss, för att ge oss tips och råd inför fotografering och försäljning.

Första gången vi möte Agneta kom hon in i vårt hem med en härlig och positiv energi. Vi går runt i huset och Agneta berättar vad hon tycker man kan göra, hur vi kan göra för att få ett rum att ser mer ut som ett rum och inte bara ett rum med möbler.

Vi har haft svårt att komma till ro i huset och inte fått in den rätta känsla.

Agneta påtalade t ex att om vi tog in en byrå i vår sons rum, och satte en lampa på den blev där mer ljus och värme, flytta sängen så skulle det göra att rummet såg större ut.

Man kunde sätta in lite mer färg på överkast dusch draperi m,m detta  skulle göra en stor skillnad.  Plocka bort jackor, plocka undan uppe på skåp och kyl.

Jag kan inte annat än säga att det kändes lite överväldigande att höra allt man kunde göra. Men Agneta var väldigt förstående och hela tiden positiv. Det kändes som om hon verkligen förstod vår situation och hur vi kände just då. Hon var noga med att påpeka de små detaljerna som var enkla att göra men som ändå gör så stor skillnad i helhetsintrycket.

Ett sådant exempel är pluggar i badrumsväggen där toalettpappers hållaren suttit. Banka in dom, sätt lite vit silikon och så ser man inte dom mer.

Man blir lätt hemmablind, det var därför väldigt skönt att ha Agneta här som pekade ut dom små sakerna som man blivit så van vid, att man inte längre ser dem.

När Agneta åkt hem pratade jag och min man Dennis. Vi hade fyra dagar på oss att göra i ordning så mycket vi bara kunde sen var det fotografering.

Redan samma kväll gick vi upp och flyttade sonen Leos byrå in på hans rum. Tog fram en lampa, flyttade sängen och vips blev rummet mycket varmare. .

Dagen efter ringer Peter Järvelid vår mäklare på Landgren och säger att vi får chansen att få vårt hem stylat av Agneta inför visningen.

Självklart tackar vi ja till denna chans. Dagen huset skulle fotograferas kommer Agneta glad som alltid men sin lilla bil full utav saker. Vi lastar av bilen och placerar ut all rekvisita som Agneta tagit med sig. Hon hade med sig mycket i färgerna som turkos och rött, detta gav hela huset ett varmare intryck. Agneta arbetade snabbt och det var väldigt spännande . Textilier, belysning,levande blommor och någon spegel gav hela huset ett lyft.

När vi inför visningen satte fram alla saker insåg Dennis och jag att vi är alldeles för rädda för att använda färg i vårt hus.

Nästa hem vi kommer till ska vi använda mycket mer färger och som Dennis sa: När vi kommer till vårt nästa hem ska vi anlita Agneta så hon hjälper oss att skapa rätt stämning och rätt känsla, ett hem för vår familj att trivas i.

Att få arbeta med Agneta har varit ett rent nöje. En underbar person med fantastiskt många fina och bra idéer. Då vi har två barn och jag just nu går mamma ledig har vi inte överdrivet med pengar.
Agneta bevisade för oss att man inte behöver betala hur mycket som helts för att få ett rum att kännas bra. Utan att man med små medel kan komma väldigt lång.

Tack Agneta för all hjälp med vår homestyling.

Vårt hus blev sålt snabbt och lätt, redan efter första visningen.

Vi rekommenderar varmt Agneta och Färgglatt AB om du också ska flytta och behöver hjälp med homestyling!

Vänligen

Evelina & Dennis Åkesson

Kävlinge

 

Ändra text och bild genom att klicka på Redigera i elementets ram.

Ska du/ni också flytta och känner att du behöver hjälp och stöd med styling av ditt hem.

Jag kan komma och göra ett hembesök hos dig/er och ge er tips och råd och du/ni genomför stylingen själv.

Eller så kommer jag hem till er och gör ett homestyling uppdrag oss er inför fotografering och visning av din/er lägenhet eller hus!

Varmt välkommen att kontakta oss på Färgglatt AB.

Barnrum - före styling
Kök - före styling (men efter städning uppe på skåp osv..
Sovrum - detta rum stod som ett förvaringsrum med flera byråer och användes inte som ett riktigt rum. Det stylades om för att visas att det kan användas som kontor eller sovrum!
Vardagsrum - "uppröjning" av elektronik och leksaker, in med textilier i form av kuddar och filtar. Ljuslyktor och fruktfat med färsk frukt.
Barnrum - efter styling
Kök - efter styling
Badrummet - stylades om med turkos färg, nya handdukar, duschdraperi, ljuslyktor och gröna växter. (samt hål i väggar spacklades igen)
Köket - detaljbilder, det är de små detaljerna som gör det. Viktigt med färska blommor & färsk frukt!