Välkommen!

Ystadrevyns webshop erbjuder en rad produkter som är kopplade till vår verksamhet. Här finner du tidigare års program samt DVD. Vi hoppas att ni vill stödja Ystadrevyn genom att köpa våra produkter. Överskottet används till såväl rekvisitainköp som "nya" scenkostymer.

Ni kommer också att finna en del av våra  tidigare använda kostymer samt rekvisita som vi bjuder ut till försäljning.

Om du inte är nöjd med varan/tjänsten du erhållit, tveka inte att kontakta oss på mejladress: info@ystadrevyn.se så vi kan lösa ditt problem. Är du fortfarande inte nöjd efter vår kontakt och vill gå vidare med ditt klagomål. klicka på denna länken till EU:s Online dispute Resolution ODR.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Rekvisita till försäljning

En hel del av vår tidigare använda rekvisita samt kostymer, kommer att ligga ute till försäljning. Artiklarna säljes i befintligt skick. Enligt överenskommelse kan visning av rekvisita samt kläder visas i Ystadrevyns lokal. Du kan också se våra varor genom försäljningskanalen Sellpy. Klicka här! för att komma till Ystadrevyns store

Aktuellt

Nya och aktuella artiklar läggs ut fortlöpande. Här finns en snabblänk till dessa artiklar

Aktuell DVD just nu!

Ystadrevyns DVD "RISKFRITT" finns nu ute till försäljning. Missa inte den fantastiska föreställningen med Ystadrevyn. Massor av skratt och lustigheter samt härlig muisk. Rosades med högsta betyg i såväl Skånska Dagbladet som ystads Allehanda.

Tillagd i varukorgen