Välkommen!

Epulari erbjuder

Epulari erbjuder behandlingar främst inom Traditionell Kinesisk Medicin och Akupunktur men även inom Dornmetoden.

Utöver ovan erbjuder Epulari också föreläsningar inom hur österländsk syn på människan kan förändra vår syn på ledarskap och hälsa här i väst.

 

Traditionell Kinesisk Medicin (TCM)

Traditionell Kinesisk Medicin (TCM) är en flertusenårig kunskap från Kina som arbetar utifrån ett holistiskt synsätt på människan vid behandling av olika symtom.

Dagens akupunktur har sina rötter inom TCM, där traditionell behandling använts och utvecklats under tusentals år.

I Europa var det Jesuitmunkar som införde kinesisk akupunktur under 1600-talet.

 

Dornmetoden

Dornmetoden har fått namnet från grundaren Dieter Dorn som utvecklade metoden 1975 i Lautrach vid Memmingen i södra Tyskland.

Metoden utvecklades av Dieter själv men baseras på gammal kunskap i Alpregionen om självbehandling av ryggproblem.

 

 

Mina tankar om Epulari

För mig är livet en helhet där du och jag tillsammans lägger grunden för en lyckad gemenskap. 

Därför skapade jag Epulari vars syfte är förändring, förändring för att tillsammans skapa en bättre mer lyckad gemenskap och ja, jag tycker att vara lycklig gör en skillnad.

Att vara lycklig är en resa och kanske kan vi resa en bit på vägen tillsammans. Min resa grundar sig i hälsa, glädje, och ledarskap.

Hänger du med?

 

Hälsa

Min koppling till hälsa grundar sig i mitt intresse och kunskap inom den österländska medicinen. Denna kunskap kommer främst via kunskaper inom Traditionell Kinesisk Medicin och Akupunktur men även från Dornmetoden som med sitt mjuka sätt passar min filosofi kring medicinsk behandling.

 

Glädje

För mig är glädjen en katalysator. Det skall vara kul - helst även när det inte är det.

 

Ledarskap

Min grund inom ledarskap baseras på flerårig erfarenhet som Chef och Ledare inom det privata arbetslivet. Både i rollen som personalansvarig samt i andra roller som Lean & Agil Koordinator, Projektledare, Utbildare, Konsult mm.