Välkommen!

Epulari erbjuder

En unik bredd inom Ledarskap och IT med rötter i en mix av svensk ledarskapsfilosofi och österländsk helhetssyn.Ledarskap & IT

Med över 20 års erfarenhet inom IT, mer än 12 års erfarenhet inom Ledarskap och med en tyngdpunkt på Lean & Agile under hela resan får du en konsult med förmågan att göra skillnad.

I rollen som konsult inom Ledarskap & IT kompletterar jag min helhetssyn med hjälp av flerårig erfarenhet som utbildad Akupunktör inom Traditionell Kinesisk Medicin (TCM).

Utöver ovan erbjuder Epulari också föreläsningar inom hur österländsk syn på människan kan förändra vår syn på ledarskap och hälsa här i väst.Traditionell Kinesisk Medicin (TCM)

Traditionell Kinesisk Medicin (TCM) är en flertusenårig kunskap från Kina som arbetar utifrån ett holistiskt synsätt på människan vid behandling av olika symtom.

Dagens akupunktur har sina rötter inom TCM, där traditionell behandling använts och utvecklats under tusentals år.

I Europa var det Jesuitmunkar som införde kinesisk akupunktur under 1600-talet.


Mina tankar om Epulari

För mig är livet en helhet där vi tillsammans lägger grunden för en lyckad gemenskap.

Därför skapade jag Epulari vars syfte är förändring, förändring för att tillsammans skapa bättre förutsättningar i den verklighet vi lever i.

Tillsammans kan vi skapa bättre förutsättningar på vår resa framöver och kanske kan vi resa en bit på vägen tillsammans.

Min resa grundar sig i Ledarskap och Hälsa och ja, jag tycker Epulari - ”att vara lycklig” gör en skillnad.

Hänger du med?Ledarskap

Min grund inom ledarskap baseras på mångårig erfarenhet som Chef och Ledare i stora och små bolag. Både i rollen som personalansvarig samt i andra roller som Lean & Agil Koordinator samt Coach, Projektledare, Utbildare, Konsult mm.Hälsa

Min koppling till hälsa grundar sig i mitt intresse och kunskap inom den österländska medicinen. Denna kunskap kommer främst via kunskaper inom Traditionell Kinesisk Medicin och Akupunktur men även från Dornmetoden som med sitt mjuka sätt passar min filosofi kring medicinsk behandling.