Massagebehandingar

Massage i sittmassage bänk, Rygg, Nacke ,Axlar 45 minuter

Denna massagebehandling passar dig som inte vill eller har svårt för att ligga ner på bänk. Du får massage i sittande ställning vilket kan vara ett mjukare och bekvämare alternativ för dig som är stel, har värk eller svårt att röra dig. Massagen hjälper dig att släppa på spänningar och stelhet samt ger härlig avslappning.

BOKA HÄR

Massage med Frekvensmaskin 60 minuter

Med hjälp av frekvensmaskinen och dess blåa helande ljus och värme kan jag komma djupare ner i muskeln och släppa på djupare spänningar och obalanser. Frekvensmaskinen går in 20-30 cm i kroppen och jobbar på ett djupare plan. Under hela behandlingen arbetar jag, mina händer och frekvensmaskinen med att eliminera sjuka trötta celler och ersätter dem med nya friska celler. Denna är en fin behandling för dig med skador, värk, ömma muskler, eksem och andra obalanser.

BOKA HÄR

Massage med Örtoljor 60 minuter

En fantastisk massage med oljeblandningar av örter och växter från moderjord. I tusentals år har vi använt läkande örter och växter mot många sjukdomar. Vi kommer alla från moder jord och växterna har alltid varit grunden till all läkning. Efter behandlingen kan du köpa med dig en unik oljeblandningen som jag skräddarsyr efter just dina behov.

Denna mjuka massage skapar kontakt mellan dig och moderjord, hon som vårdar och skyddar oss med sin trygghet. Massagen passar dig som vill ha en läkande och närande stund och för dig behöver stärka ditt immunförsvar samt motverka trötthet.

BOKA HÄR

Massagehealing 60 minuter

I denna behandling kombinerar jag djupgående massage och healingens läkande krafter för att komma åt hela kroppen på ett holistiskt sätt. En behandling för både den fysiska kroppen och den emotionella samt mentala kroppen. Massagehealing ger dig en djupgående behandling där du får mjukare muskler, en avslappnande stund och energiläkning. Din kropps egna läkningssystem startas igång och energierna får arbeta inuti din kropp samtidigt som massagen tar hand om dina muskler. 

Denna massagehealing behandling är för dig som behöver en mjuk stund för dig själv coh släppa på spänningar samt blockeringar. 

BOKA HÄR

Djupgående Ansiktsmassage med healing 70 min

Denna behandling är djupt avslappnande och ger dig en härlig stund av återhämtning och vila. Du blir nerbäddad och får njuta av en härlig massage i ansikte, huvud, nacke och hals samt akupressurpunkterna i huvud och ansikte. Behandlingen avslutas med hand- och fotmassage samt healing. Detta är en magisk behandling och är prefekt för dig som behöver återhämtning, healing och ett lugnare system. Kanske är du stressad och uppe i varv? Kanske har du svårt att finns tid för vila och stillhet, då är denna behandlingen något för dig och hela ditt väsen. 

En behandling som startar en självläkningsprocess och en känsla av att ha fått en helkroppsmassage. 

BOKA HÄR

Öronljus behandling 30 minuter

Öronljus är en välgörande och lugnande Indiansk avspänningsceremoni. Denna behandling är för dig som vill få bort vax, smuts och för dig som behöver lätta på trycket runt örat av olika anledningar

Ett lätt undertryck (skorstenseffekt) med luftvibrationer i öronljuset till följd av lågans rörelse utsätts trumhinnan för en lugn massage. Du ligger avslappnat ner på sidan, en fuktig handduk läggs på dig och ett litet skyddspapper och öronljuset med bivax sätts ner i yttre örongången. Jag tänder på öronljuset som jag håller i samtidigt som det brinner sakta neråt. Detta är en avslappnande och lugn behandling.

BOKA HÄR

Massage....rygg, nacke,axlar 60 minuter

Ta hand om din kropp med mjukgörande massage. Denna massagebehandling mjukar upp stela muskler och får igång lymfsystemet och ledvätskan. Har du stela muskler eller ont i kroppen kan massagen vara nyckeln till att känna avslappning i kroppen och öka rörligheten. Ett liv utan värk och stelhet ger dig förutsättningar att leva ett liv i harmoni och balans.

Ge dig själv och dina muskler en stund av avslappning och omsorg.

BOKA HÄR

Healing

Healing behandling 60 min 

Du ligger avslappnad och genom mina händer strömmar ren fin energi in i din kropp. Man kan säga att det är som att byta vattnet i ett smutsigt akvarium mot nytt vatten så fiskarna får ny livskraft och piggnar till. Healingen tar bort negativa energier. En uppgradering av ditt energisystem och din frekvens/vibration så du kan hålla mera ljus inom dej. Reparation och helande av din aura, chakran, energisystem och dina energikroppar m.m. Bara ligga ner och slappna av är det ända du behöver göra, NJUTA av energin och värmen som kommer till dej.

BOKA HÄR

Medialt samtal med healing på distans 45 min

I detta samtal får du medial vägledning via telefon som avslutas med en healingsession på distans. 

Detta samtal passar dig som bor längre bort eller trivs bäst i din egen hemmiljö. Energin och healingen arbetar på samma sätt oavsett vart du är. 

BOKA HÄR