Statusuppdatering.

Statusuppdatering.

Lite kort info om vad som händer på ELTAL just nu.

Vi har fortfarande mycket att göra vilket är riktigt skoj! På bilden ser ni ett ställverk under uppbyggnad där Svenska Kraftnät är slutkund. Ställverket har 2st ordinarie matningar samt en inmatning för reservkraft och 1st sektionering av prioriterade grupper. Totalt är det 13st utgående grupper, jordningskopplare, mätning och ljusbågsvakter mm.

Vi ansvarar för konstruktionen och montaget.

Utöver detta har vi även fått fler order från Göta Kanal som avser styrsystemsbyte på broar och slussar i närheten av Söderköping. Mycket skoj!

Vad beträffar vår flytt till nya lokaler så har tidplanen reviderats något mestadels beroende på att renoveringen och ombyggnationen kommer dra ut lite på tiden. Vi planerar nu för flytt nov/dec beroende på när vår produktion tillåter detta för att vi ska få minimalt med störningar.

Vi är också klara med bokslutet för föregående räkenskapsår och det är nu inskickat till Bolagsverket.

Omsättningen landar på ca. 6,7 MSEK med ett resultat före skatt på 122 TSEK.

Detta är vi oerhört stolta och nöjda över! Vi har alltså dubblerat vår omsättning, anställt mer personal, gjort flera tunga investeringar och får med oss ett positivt resultat. Det känns otroligt bra för framtiden och vi hoppas att tillväxten fortsätter. Inom kort kan ni se alla siffror och årsredovisningen på t.ex. Alla Bolag.

Vi återkommer med fler statusuppdateringar inom kort, håll utkik!

2018-10-11 10:30