Leverans/Nya kunder.

Leverans/Nya kunder.

Nu levereras bl.a. ställverket till Vattenfall.

Ställverket till Vattenfall består av två delar (bilden visar ena delen), som efter genomgången FAT (Factory Acceptance Test) tillsammans med slutkund nu är redo för leverans. Ställverket innehåller bl.a. avancerad relästyrd omkopplingsautomatik för de olika matningarna.

Inför hösten väntar nu mörkare tider, rent meteorologiskt, men för oss på ELTAL så fortsätter den ljusa perioden med flera leveranser till nya kunder.

Vi har bl.a. order på apparatskåp till en ultraljudstvättanläggning. Vårt åtagande i detta består av konstruktion och montage samt programmering av PLC och HMI via vår samarbetspartner Elcontrol. Tack för förtroendet!

Utöver detta har vi även levererat apparatskåp till en helt ny kund med stor potential. Skåpet styr och reglerar en maskin som fräser kretskort. Väldigt spännande och revolutionerande maskin där vi hoppas på ett långt samarbete.

Vi har också varit behjälpliga i arbetet med konstruktion och dokumentation till en ny kund som tillverkar startutrustningar för hydrauliska drivsystem inom offshore, marin och industri.

Så hösten ser väldigt ljus ut för vår del och orderboken fylls ständigt på samtidigt som vi offererar flera nya och intressanta projekt som vi hoppas ska bidra till vår fortsatta tillväxt.

2017-08-25 11:10