Glad sommar!

Glad sommar!

Lägesuppdatering.

ELTAL AB har haft en fantastisk utveckling! Sedan starten i april förra året har vi anställt två medarbetare och levererat över hundra order, allt från enskilda komponenter till apparatskåp och ställverk samt rena konstruktion- och projekteringsuppdrag.

Vi är överväldigade av gensvaret från marknaden för vårt erbjudande.

Just nu är det full fart hos oss, det är många order som ska levereras innan semestern. Bl.a. ställverk till Vattenfall och styrskåp till Gränges för att nämna några.

Vi kan också stolt meddela att vi har fått flera nya kunder de senaste månaderna. Bl.a. HTC i Söderköping som levererar kompletta slip- och underhållssystem för golv över hela världen.

Vi arbetar nu med vårt första historiska bokslut, det kommer visa positiva siffror och vi når en omsättning på ca. 4MSEK. När detta är klart kommer vi att redovisa det här på hemsidan.

Slutligen vill vi passa på att önska alla våra kunder och leverantörer en skön sommar och semester. För vår del så kommer vi att ha mindre bemanning under v.27-30, men vi finns alltid anträffbara på telefon och mail.

Glad Sommar!

2017-06-29 10:00