Pust bedre - Føl deg bedre!

PUSTEN ER NØKKELEN

Vi bruker enorme summer på jakt etter bedre helse, bedre utseende, bedre søvnkvalitet, bedre sexliv, for å gå ned i vekt, komme i form og få mer energi.

Faktum er at vi allerede har nøkkelen til bedre helse, bedre utseende, bedre søvn, mer energi, mindre stress og en mer veltrent kropp - nemlig gjennom pusten vår.

 

VI VET ALLE HVOR VIKTIG PUSTEN ER!

Det er ingen nyhet at det er viktig å puste, og vi vet alle at vi kun overlever noen minutter uten luft. Likevel er få av oss klar over HVORDAN de 1000 åndedragene vi tar hver time, påvirker alle deler av våre liv – våre tanker, følelser og vår fysiske kropp.

Kunnskap om hvor viktig våre pustevaner er finnes og brukes innenfor en rekke områder i livet, for eksempel i førstehjelps-ABC, under fødsler, etter operasjoner, ved flyskrekk og panikkangst, i yoga, Qi gong og Mindfulness, når vi synger og innen idrett.

For å bestille enten Relaxator eller "Sleep tape", klikk på fliken "medvetenandning.se" øverst.

 

Pustetrener

Relaxator pustetrener er en liten og hendig enhet som hjelper deg med å forbedre pustevanene dine. Den er ekstremt enkel å bruke - bare plasser Relaxatoren i munnen og når du puster ut gir den en justerbar motstand som hjelper deg å oppnå optimal pust slik at oksygentilførselen i kroppen øker.

I tillegg til at Relaxator gjør pusten mer rytmisk, langsom og avslappet, stimuleres mellomgulvet samtidig slik at luften havner i mellomgulvet, eller med andre ord i nedre del av lungene dine.

Treningen er enkel, man starter med ti minutters trening, og øker både motstand og tid etterhvert. Treningen kan gjøres akkurat når det passer deg. Det kan være i bilen, foran PC-en når du jobber eller foran TV-en på kvelden. 

Søvntape

God søvn er avgjørende for god helse, høy energi og generell velvære. Hvordan vi puster når vi sover er av stor betydning, fordi kroppen vår da helbreder, reparerer og restituerer seg. Å sove med åpen munn skaper ubalanse mellom oksygen og karbondioksid og forårsaker hyperventilering, noe som fører til oksygenmangel og urolig søvn.

Siden det ikke er lett å holde styr på pusten mens du sover, sørger bruken av Sleep Tape ™ for at munnen forblir lukket om natten slik at pusten bare foregår inn og ut gjennom nesen.