HUNDTRIM I LUDVIKA:

Denna höst har jag även ett annat arbete & tar därför inte in några nya hundar i trimmet.

Är du tidigare kund kan du skicka ett SMS om ungefär vilken månad du vill att din hund ska trimmas. Därefter kommer du få en kallelse med ganska kort varsel om när jag kan klippa eller trimma din hund. 

Mitt nr: 070-741 27 75//Sara

Hundtrim i Ludvika:

Valp-trim!

Är din lilla valp en trim eller klipphund? Då är det viktigt att allt går rätt till från början. Jag erbjuder ett prisvärt "valptrims-paket" för 900 kr.

Vid bokningen bestämmer vi 4a tillfällen då vi träffas en halvtimme/gång. Se upplägg nedan:

1: Jag träffar valpen & matte/husse är med hela tiden. Hunden får prova stå på bordet och äta godis. Ägaren får infromation om hur de ska träna valpen för att den ska få de bästa förutsättningarna. Hunden får börja lära sig omvänt lockande.

2: Hunden får stå på bordet & matte/husse lämnar oss en stund. Jag tränar omvänt lockande, hantering och eventuellt klipper/trimmar lite.

3: Samma som gången innan.

4: Förhoppningsvis kan vi trimma/klippa klart denna gång. Allt beror på hunden & hur trygg den känner sig. 

Dessa tillfällen bör göras med max 1v mellanrum, tiden går fort i början av hundens liv. Om hunden inte trimmats/klipps färdigt efter dessa tillfällen får Ni klipp/trim-tjänsten utförd gratis. Allt för att det ska vara så lugnt & trevligt de första gångerna vi ses. En valp som tränats bra blir ofta en lugn & trygg hund & kanske kan tom matte/husse sköta pälsen själv framöver. 

Hundträning med Sara Flodin

  • Bild från sökkursen efter en lyckad sökträning med labradoren Ronja.
  • Sara Flodin & riesentiken Iva i sökskogen.

Välkommen till en värld med härlig hundträning och trevliga upplevelser ihop med din hund!

Jag är diplomerad hundinstruktör som erbjuder både kurser och privat träning i Gräsberg utanför Ludvika. Jag åker även till andra orter för att ha hundkurser. Då mestadels Stockholm. Jag är även utbildad Nose Work-instruktör och diplomerad hundfrisör. Någon dag/vecka jobbar jag på Hundtrimmet i Falun, men även i det egna trimmet i Gräsberg utanför Ludvika.

Sara Flodin Jisfält

Att gå på kurs för Sara är glädje, trygghet och träning i just denna ordning. Glädjen och tryggheten är förutsättningar för en lyckad träning, där ingen fråga känns för dum och ingen hund döms ut som hopplös.
Vår hund Gåfva har gått sök-kurs, lydnad och nosework. Även om det är tre helt olika kurser finns det ett sammanhållande koncept: allt bygger på ett lustfyllt samspel mellan dig och din hund. 
Vi rekommenderar alla som har hund att gå en kurs hos Sara!
Hälsningar från Karin, Hans och Gåfva